TomPo jeśli możesz to wrzuć jakieś cropy =)
Wersja do druku
TomPo jeśli możesz to wrzuć jakieś cropy =)
z tym 400d to jakiś pic na wode fotomontaż...ci co mają pisza o nim w samych superlatywach ale gdy ktoś wspomni o zdjeciach lub cropach to nagle ci "goscie" ulatniaja sie jak kamfora :D
alien, a Ty nie bierzesz czasem pod uwagę że ludziska zwyczajnie nie mają czasu i chęci na wrzucaniu fotek na forum. Ja bym tu żadnych spiskowych teorii nie wysnuwał. Sam widziałem sporo fotek z 400D i są bardzo dobre. Zresztą masz już wiarygodne testy w sieci w wielu miejscach. Jest mnóstwo komentarzy i sampli np. na forum Freda Mirandy także czego ty jeszcze chcesz;):).
Wychodze z punktu zalozenia ze jesli ktos ma czas aby pisać i wychwalac swój aparat to powinien tez zamiescić jakies fotki w formie dowodu =) Powyzszy tekst to nie zwatpienie z mojej strony w 400d ale mala prowokacja...liczylem ze jesli nie z wlasnej woli to chociaz z przymusu ktos wrzuci kilka fotek ..no cóz nie udało siem,widocznie nikt z walscicieli 400d tu jeszcze nie zajrzał =)
Wrzucenie zdjec na serwer trwa doslowanie kilka sekund...szkoda ze niektorzy wolą biadolić zamiast wykorzystać ten czas z pożytkiem ;)
Kolekcjoner dzienks za linka!
Witam
Przepraszam, musialem pilnie wyjechac i dopiero wrocilem.
Nie chce umieszczac zdjec na szybko zrobionych, bo czesc osob na tym forum od razu mnie zjedzie, ze zle przygotowany test, a zdjecia moglybyc troche inne.... itp - co mialo miejsce juz na tym forum.
Jak przygotuje zdjecia w Rawie oraz full jpg z roznymi przyslonami i czasami to umieszcze na serwerze i dam znac.
pozdrawiam
Tomek
Trzymamy za słowo =)
W miedzy czasie moglbys zamiescić kilka zdjęć poglądowych...
Witam
Kilka zdjec pogladowych, nie mialem czasu isc w plener popstrykac zdjec. mam nadzieje ze w tym tygodniu bedzie troche pogody- dzisiaj padalo.
http://rapidshare.de/files/35236563/400D.zip
pozdro
Tomek
Wielkie dzieki za fotki TomPo!
Widze ,że były robione na róznych ogniskowych...ciekaw jestem czy przygotowujesz też podobne porównanie ISO? Byłoby super!
Jakość zdjęć z tamrona jest naprawde świetna...nie wiem skąd sie biora te ostatnie głosy krytyki na to szkiełko :)
Dołączam się do klubu zadowolonych z 400d :-) Focus działa szybko i bezbłędnie, zdjęcia wychodzą ostre - ma wszystko (poza pełną klatką ;-) ), czego brakowało mi do tej pory, a przy tym za cenę zupełnie śmieszną. Teraz mogę czerpać radość z fajnych fotek, a zaoszczędzoną kasę wydać na kolejne szkiełko ;-) i czekać na następcę 5d :-))))))))))))
Widac panowie nie pamiętają już iż po ukazaniu się 350d 300d była jeszcze dostępna przez jakiś czas. Ot canon postanowił nieco unowocześnić najtańszy model i tak powstał 400d. To samo zrobił z 20. dodał kilka bajerów i powstała 30. Pewnie podobnie będzie robił za jakiś czas z 5.