Nie ruszaj g@#na bo śmierdzi. Koleś wcześniej czy później trafi na kogoś kto pociągnie sprawę do końca i trafi do pierdla, co już od dawna mu się należy.
Wersja do druku
Nie, no spoko, akurat faktycznie będę ze sprzętem w Olsztynie niedługo, ale statyw mam zamiar wykorzystywać wyłącznie w celach stricte fotograficznych :)
Wiem domyśliłem się jednak to była odpowiedź do wszystkich którzy sobie żartują w ten sposób.... Myślę że koleś trafi na kozła który mu zrobi jesień średniowiecza z twarzy a później będzie szukanie kto to zrobił i nawet niewinne pogróżki moga się przyczynić do sporych kłopotów.
patrząc na foty zastanawiam się czy już ktoś tego nie zrobił :)
...tak sie tylko dorzuce do garnka: nalezy sie spotkanie z Temida kolesiowi!!!
A ANDRES ma racje :]
Z tego co mogę powiedzieć to gazeta powie że nie jest to w jej interesie, prokuratura lub policja będzie mówiła że musi zbadać dowody czy chętna będzie przyjąć zawiadomienie nie wiadomo, jedyny dowód to wpłata zaliczki, ciekawe co napisałeś w przelewie. Dodatkowo czy masz jakieś pisemka, e-maile od tego pana. Ciężko będzie z urzędu oskarżyć, a z cywilnego trzeba opłatę wstępną wprowadzać, można jeszcze niekonwencjonalnie pana poprosić przecież.
Kolega Kuliga czy co?
moze nie kolega a nowe konto tegoż użytkownika na CB;P