Cichy to nie o Twoich fotach, ale jakie bym gnioty nie widział ze ślubów to zawsze na koniec słysze "Ale młodym się podobały" - z pewną taką dumą w głosie autora. :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Wersja do druku
Cichy to nie o Twoich fotach, ale jakie bym gnioty nie widział ze ślubów to zawsze na koniec słysze "Ale młodym się podobały" - z pewną taką dumą w głosie autora. :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Cichy spojrz na zdjecie nr 33, okolice prawej pachy pani mlodej...
No ma bliznę, i co z tego ?
Witam
Chciałem skomentować jedno zdjęcie teatralne.
Jak mam wkleić linka do niego jak galeria jest tak napisana, że w linii adresu jest tylko adres strony głównej. Nie chce mi się opisywać jak do tego miejsca dojść.
Brak adresu w galeri zdjeć, poradniku turystycznym czy w sklepie internetowy (taki widziałem) to niestety kompletny brak wyobraźni.
Zmień to szybko.
Pozdrawiam
Wiesiek
Co prawda pytanie było do Cichego ale sie tak zastanawiam z czym masz problem. Jak sądzę chodziło Ci o galerię flash ale jst tam też wersja galerii w PHP gdzie nie ma zadnego problemu z wstawianiem bezpośrednich linków.
Np http://www.negatyw.gangsta.pl/galeria2/index.php?id=121.
Klikasz prawym klawiszem na zdjęciu i wybierasz "własciwości".. Adres jak na dłoni, ja nie widzę kłopotu.Cytat:
Zamieszczone przez Wiesiek_TGT
To niestety nie brak wyobrazni a brak doswiadczenia internetowego u przegladajacych.Cytat:
Zamieszczone przez Wiesiek_TGT
W Internet Explorerze - prawy klawisz na obrazku i we wlasciwosciach jest adres.
W Firefox - prawy klawisz i 'kopiuj adres obrazka' .
Chyba ze flash wtedy sie nie da.
Strony gdzie wszystko co przegladasz masz w adresie w glownym oknie przegladarki - sa juz przestarzale.
No offence, skoro to blizna, a nie swiatlo/cokolwiek_innego to nic z tego. Chociaz i tak niekoniecznie trzeba ja w ten sposob prezentowac (mowie oczywiscie o zdjeciu, nie Pani Mlodej). No ale grunt, ze sie zdjecia mlodym podobaja.Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
A ja bym się przyczepił do tego sypania ryżem. W zasadzie to nie wiadomo skąd i dlaczego się wziął. No i wygląda jakby z armatki śniegowej do nich strzelali a nie jak ryż :wink:
Wszystko sie da.Cytat:
Chyba ze flash wtedy sie nie da.