Hehe najbardziej i tak mi sie podobał komentarz na wejście.. ostatnia bramke strzelilismy im ponad ćwierć wieku.. Boniek :)
Wersja do druku
Hehe najbardziej i tak mi sie podobał komentarz na wejście.. ostatnia bramke strzelilismy im ponad ćwierć wieku.. Boniek :)
Magdallenko to niestety jest takie polskie zachowanie.. Z bólem stwierdzam że sam tak mam, a właściwie miałem na studiach.. 2tygodnie do egzaminu i nic uczyć sie zaczynałem na dzień przed jak już ostrze było na gardle.. No cóż POLAKIEM jestem :)Cytat:
Zamieszczone przez madallenka
Wracając do Mundialu:
Jutro o 15 Kostaryka musi pokonać Ekwador. Potem Ekwador musi przegrać z Niemcami. My musimy wygrać z Kostaryką strzelając jedną bramkę więcej niż Ekwador strzelił w turnieju. Jeszcze jest szansa na wyjście z grupy. Jeśli wyjdziemy z grupy na drugim miejscu to trafimy na pierwszy team z grupy B - Anglia prawdopodobnie... :)
Trzymajmy kciuki za te poromile szansy :)
Jak patrzę na poziom polskiej piłki nożnej, to mam ochotę "zaaplikować" Listkiewiczowi dwa środki :
Piąchopiryne i podwójny butapirazol.:lol:
Najmniejszy wymiar kary.
Te, matematyk! Liczyc wszyscy umiemyCytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Krzynówek był do wymiany najpóźniej po 30 min., zmiany fatalne. Tak to jest, jak sie gra dwa mecze na wynik kiblowy.
Klose i Podolski - najlepsi nasi w meczu (cóż wiecej zrobic mogli?)
Na "Te" to tramwaj staje!! :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez A610
mam nadzieje, ze ta reprezentacja przerypie z kretesem z Kostaryka. co wbrew pozorom nie jest takie niemozliwe, bo oni wcale nie sa zla druzyna.
moze wtedy ktos sie zastanowi, dlaczego 40-milionowy narod, gdzie niemal kazdy osobnik plci meskiej w wieku od lat 3 kopie lub kiedys kopal pilke, nie potrafi nic w tej dziedzinie pokazac a jego wystepy na imprezach zasluguja co najwyzej na okreslenie "zenujace".
bo jak nie daj BIOS-ie wygraja z Kostaryka, to usmiechniety pan Listkiewicz oznajmi, ze byly pozytywne strony mundialu, a prawie-jak-trener zostanie na stolku...
:lol: Dobre :lol: Ale rzeczywiście grali dobrze;) Naprawde niewiele zabrakło. ale zgadzam się z Frankiem - ofensywa do ****. No ale cóż tak to jest jak się najbardziej bramkostrzelnego napastnika nie bierze na mistrzostwa. Ale dziękuje polskiej reprezentacji, pomimo przegranej nie zawiedli mnie w tym meczu. No cóż na koniec: FORZA COSTARICA !!! :eek: COSTARICA GOLA :eek:Cytat:
Zamieszczone przez A610
nie no... to chyba "Adelante Costa Rica!". tam zdaje sie Hiszpanski jest urzedowy :)Cytat:
Zamieszczone przez kami74
No i stalo sie, przegralismy, a tak malo brakowalo! 2 minuty! Ale przynajmniej chlopaki walczyli jak lwy! Naleza im sie podziekowania za dobry mecz!
Jutro trzeba trzymac kciuki za Kostaryke, musi wygrac np 2:0, potem Niemcy rozjezdzaja Ekwador 2:0 i my wygrywamy z Kostaryka przynajmniej 2:0 i jestesmy w 2 rundzie :)
ale tak serio...
zdejmijcie na chwile patriotyczne klapki z oczu i pomyslcie... czy naprawde uwazacie, ze Niemcy nie zaslugiwali na wygrana w tym meczu? a Polska zapracowala na przejscie do drugiej rundy?
po mojemu, to nie. krzywdzace dla fanow sportu by bylo, gdyby ta zbieranina cieniasow przeszla dalej... sorry winnetou...