i nie widziałeś :shock:
i nie widziałeś :shock:
na tym zdjęciu widać nawet, że za VIPami stoi samochód a dalej już samoloty :/Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
tu macie kilka moich pasztetów - może ktoś sie rozpozna na tych nieostrych fotkach
a tu macie jeszcze małą dojazdową impresję - nawet pożyczony od Viteza (dzięki serdeczne) polar nie pomógł - przez te odbłyski na szybach nawet airfoto nie chciało tej fotki, chociaż dla mnie odbicia na szybie przy a2a są po prostu elementem zdjęcia i wcale specjalnie nie zamierzam z nimi walczyć bo po proostu oddają charakter fotografii. Mam jeszcze parę fotek tej "ruinki" ale do prezentacji publiczności wymagaja odpowiedniego "posuwaczkowania" a w tym jak widać najmocniejszy nie jestem - jakby ktoś miał chwilę czasu i lubił takie klimaty i był odopwiednio zaawansowany w PS to mogę RAW-a podesłać
a gdzie jest to urokliwe miejsce, tak kromnie zapytam bo chetnie bym sie tam wybral
zamek Krzyżtopór w Ujeździe, wyżyna sandomierska, niedaleko Staszowa. Największe ruiny w Polsce a swojego czasu jeden z najwspanialszych zamków w Europie.
Broncobilly, jedno co mnie zastanawia, to że na twoich fotkach z góry tak nmało ludzi jest. O której to było robione? W zeszłym roku sprzedali w dwa dni 40k biletów, a w tym roku podobno jeszcze więcej. Spora grupa była na pewno bliżej muzeum, ale i tak ta grupka może kilkuset osób wygląda dla mnie zaskakująco.
A i jeszcze jedno, w której maszynie siedziałeś (i jak ona wygląda) to poszukam cię na moich fotkach :)
to był żółty Gawron http://airfoto.pl/index.php?module=P...h=44717&size=2 a zdjecie było robione w sobotę w miarę wcześnie ok 11.20Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
w niedziele okolo 13 bylo zdecydowanie wiecej ludzi
też chciałem takie zdjęcie zrobić ok 13-15 ale niestety w niedzielę o 13 "mój" żółty Garon odlatywał do domu a że impreza była bardzo fajna to wolałem zostać i wieczorem "na węgielkach" wrócić