Eeee, tam Łódź.
Fajny cmentarz jest też w Londynie :grin: ;)
High Gate
High Gate 2
Wersja do druku
Eeee, tam Łódź.
Fajny cmentarz jest też w Londynie :grin: ;)
High Gate
High Gate 2
Po krótkim zapoznaniu się z tymi stronami stwierdzam, że gdybym wpadł tam z aparatem jednego dnia o świcie, to wyszedłbym pewnie dopiero po tygodniu. Ja na Powązkach widzę, że jeszcze kilka wizyt mnie tam czeka, a co dopiero taki obiekt? :)Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
High Gate ... wow co za miejsce :) nie masz jakiejś galerii zdjęć stamtąd? ;) chętnie bym tam zaplenerował...
High Gate, to bodajże najstarszy/najpopularniejszy cmentarz w Londynie.
Jak zauważyliście pochowani są tam bardzo sławni ludzie.
Uwierzcie, że klimat jaki tam panuje jest niesamowity.
Chyba po zmroku bałbym się tam samemu wjeść :o :oops:
Foto-relacji niestety nie mam - bo nie miałem jeszcze wtedy żadnego pstrykacza.
Ale to kwestia czasu.
Kiedyś napewno wrócę/pojadę jeszcze do UK.
Jeśli kiedykolwiek dane mi będzie odwiedzić Londyn, z pewnością spędzę trochę czasu na tym cmentarzu.
ile ja sie nagłówkowałem skąd to jest .. juz miałem pytać, ale juz wiem :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a co do cmentarzy to Pčre-Lachaise w Paryzu też powala na kolana. Niestety fotek nie mam, po powrocie do domu okazało sie ze aparat był popsuty.
ale mamy gugle http://lachaise.gargl.net/photos/photos.htm
Heh, ja to przez 3 miechy przejeżdżałem obok niego do pracki :-)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Czasem miałem wrażenie, że duch Marx'a jedzie w autobusie i tam wysiada :D ;)
witam ... nie wiem czy ktos juz to zauwazyl ale od razu widac ktore fotki sa kogo!? na przyszlosc trzeba zaznaczyc w regulaminie aby nie umieszczac na fotkach RAMEK!!!!
wystarczy spojrzec na jedna i 2-ga galerie i to wystarczy aby rozszyfrowac autora!!! to tyle .... narka
Te ramki niewiele zmieniaja - kazdy z konkurentow ma wlasny styl, ktory bardzo dobrze widac na fotkach.
No ale to mozna powiedziec chyba o wiekszosci dotychczasowych pojedynkow ;-)Cytat:
Zamieszczone przez RadiB