Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Krótko i na temat , relacja z opuszczonego kompleksu
ZBYSZKO-PHOTO | Bazanciarnia w Radlinie
ZAPRASZAM :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
... bo nigdy nie wiadomo czy ktoś miejscowy tam nie będzie. Teraz nie mam na myśli kogoś z foto , tylko kogoś o złych, a nawet czasami dziwnych zamiarach.
Gwałcą tam czy co?
:shock:
Zbyszko, tam jeszcze nie ukradli przyborów i kafelek ze ścian w tej kuchni czy... trafiliście na metę jakiegoś "miejscowego"?
:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatamorgana
Gwałcą tam czy co?
:shock:
Zbyszko, tam jeszcze nie ukradli przyborów i kafelek ze ścian w tej kuchni czy... trafiliście na metę jakiegoś "miejscowego"?
:roll:
Wiesz wszystko zależne, kto i w jakim czasie może się tam znajdować z owych miejscowych bloków. Po drugiej stronie jest osiedle nie cieszące się pozytywną opinia ,aczkolwiek zawsze dmucha się na zimne. No jak zauważyłeś jest to w stanie jeszcze odpowiednim i do użytku gospodarczego, tylko wystarczy "trochę" posprzątać :d
Będąc z wizytą na owej stronie Moto , można śmiało i tutaj przedstawić aspekt :
I jeszcze impreza szybciej:
więcej:
http://www.skutercross.hpu.pl/news.php
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
No i już mi się gęba cieszy :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
Z ulicy prosto na salony nie wejdziesz... :] , więc jak będziesz się wybierać to nie samemu tylko wybierz przewodnika ,że tak to nazwę , bo nigdy nie wiadomo czy ktoś miejscowy tam nie będzie. Teraz nie mam na myśli kogoś z foto , tylko kogoś o złych, a nawet czasami dziwnych zamiarach. Dziwna okolica trzeba ja znac i też zalezy kiedy zamierzasz tam się wybrać :). A całą relację zobaczysz na pewno w tym temacie .
Dzięki za info, wyjaśnia wszystko w temacie. Jak będę się wybierać na focenie na pewno zwrócę się do Was o pomoc. W końcu jesteście na miejscu i najlepiej znacie realia. Jeszcze raz dziękuję :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Wacek_A
Dzięki za info, wyjaśnia wszystko w temacie. Jak będę się wybierać na focenie na pewno zwrócę się do Was o pomoc. W końcu jesteście na miejscu i najlepiej znacie realia. Jeszcze raz dziękuję :)
Jak już będziesz nastawiony na wyjazd to pisz, najlepsza opcją jest dzień weekendowy, ale to chyba jasne :)
Cytat:
Zamieszczone przez MACB
No i już mi się gęba cieszy
Mnie też dwa razy hehe.. :) Tylko wstępnie ta impreza k. Żywca nie dla mnie, bo mam reportaż ślubny z tego co wiem.
Widzę, że w tym roku 3 edycje zawodów u nas...o jedną mniej. Ale... czekam na wieści z toru w Cieszynie. Tam sobie uzupełnimy wrażenia o zawodowców. No i Petrovice trzeba obskoczyć w tym roku, prawda chłopaki?!
Oczywiście ,że Cieszyn będzie główną podstawą tych wszystkich z wielu zawodów, aby na nich zagościć. I tak w ramach spamu :)
sobotnia esencja reportażowa :D
ZBYSZKO-PHOTO | Armwrestling 2013
Panowie organizujemy jakieś spotkanie teraz koło 16 lutego??, ot tak walne przy Browarku