No żałuj ;)
O resztę pytaj pozostałych ludzi :)
Wersja do druku
Czy Koledzy planują kolejne warsztaty?... ;-)
Z początkiem nowego tygodnia zapodam terminy kolejnych spotkań i tematy.
już lepiej, ale nie dałbym głowy, że to kobieta ;]
Ja lubię przegietą obróbke z mega kontrastami za co często gesto jestem krytykowany na forum. Ale Twoja wersja nie przypadła mi do gustu. Przepały i cienie na dwójce na lewym udzie modelki IMVHO nie sa fajne.
Są przepały, są i cienie ale zdjęcie ma swój urok. Misie się podoba. Mam na myśli nr 2
maver1ck-
To autko z nr 4 trzymam na wypadek pojawienia się w studio małych dzieci. Jak bałaganią to dostają zajęcie. Jedno kółko powinno odpadać a naprawa jest niemożliwa. Ale widzę, że Tobie jakoś się sztuka udała. :-D
To może podam wcześniejsze terminy:
21 Listopada piątek godzina 17- Portret dla początkujących.
22 Listopada sobota godzina 15 Akt
28 Listopada piątek godzina 17 Portret dla początkujących
Jako pewną nowość na spotkania dla początkujących wprowadzę drugą modelkę. Będziecie mogli zobaczyć różnicę pomiędzy osobą, która ma spore doświadczenie w pozowaniu do zdjęć z dziewczyną, która się tym nie zajmuje profesjonalnie.
Zapraszam!
Osoby chcące wziąć udział w spotkaniu proszę o info na PW. Jako odpowiedź wyślę nr konta celem wpłaty przynajmniej 50% ceny jako zaliczki. Potem można dopisać się do listy uczestników na Forum.
Koszt Portret 80zł Akt 120zł
Witam
Piękna kobieta ale wkurza mnie to, ze miała zabrudzone stopy od podłoża rzecz jasna i to nie korzystnie wpływa na całosc - wiem czepiam sie detali ale stopy zdobią nogi kobiety.