Moze sie tym nie przejmuja bo i tak nikt nie kupuje i niewiele maja do stracenia? :)
Wersja do druku
niech mi ktos, kto jednak czasem posluguje sie mozgiem, wyjasni, dlaczego Sony mialoby wypuscic okolo ceny 1000$ korpus FF niewiele rozniacy sie od istniejacego juz korpusu za 2500$?
ja rozumiem wiare w agresywny marketing Sony ale 1000$ to jest cena nierealna. juz 1700$ za taki korpus to bedzie bardzo korzystna oferta a do 1000$ to sa jeszcze lata swietlne. a Sony, nie tylko w dobie kryzysu, to nie jest instytucja charytatywna. zdecydowanie nie jest.
bez przesady, 1000$ na 96% nie bedzie... Tez mi sie wydaje ze okolice 1,7k to minimum.
Sony puszcza cmosa podświetlanego z pupy strony. Gwarantują - 8 dB :shock:
Czekamy na pierwsze sample ;)
http://www.dpreview.com/news/0908/09080601sonycmos.asp
Jednak na obrazkach widać, że nowy cmos nie jest gapeless a MPx muszą wskoczyć na poziom 500D - czyli po staremu ;)
Sweep Panorama - funkcja polegająca na zrobieniu serii szybkich zdjęć obracając aparatem który po serii zdjęć zrobi z nich jedną panoramę. Czy jest szansa na coś takiego w Canonie? czy może to jest od dawna tylko się inaczej nazywa?
Z tego co wiem to w kompaktach Canona, taki program jest w już w aparacie. Dzieli ekran na kilka części i dopasowujesz po kolei do siebie. Wiem, bo kiedyś w A70 się bawiłem i powiem że efekty wychodzą całkiem przyzwoite.