Troyan, jak ubierzesz kabaretki i rozowe mini to Cie znajdziemy.. gdziekolwiek bedziesz :mrgreen:
A mnie prawdopodobnie poznasz po gaciach moro jak znam siebie i zycie. A Kube po.. krążowniku:mrgreen:
Wersja do druku
Troyan, jak ubierzesz kabaretki i rozowe mini to Cie znajdziemy.. gdziekolwiek bedziesz :mrgreen:
A mnie prawdopodobnie poznasz po gaciach moro jak znam siebie i zycie. A Kube po.. krążowniku:mrgreen:
Dobra, wszystko jasne, mogę spać spokojnie, tylko zebym nie zaspał.
Boszzz, ileż to człowiek rzeczy musi pozałatwiać zeby głupie zdjęcia porobić. Z tegi wsystkiego fotografia wydaje się najprostszym zajęciem :mrgreen:
Znaczy sie.. wiesz no.. zobaczymy jak to wyjdzie:mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czyli nasz "slaski standard":mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie wiem czy najprostszym, ale napewno w tym gronie jest wesolo..:twisted:
Nie no, bez przesady, na każdym spotkaniu - przynajmniej na tych co ja byłem - focenia jest najwiecej, trochę gadania, a świadkiem onanizacji byłem rzadko. Pewnie to czyta sporo ludzi i niezłą bekę mają, nie warto żeby się zrazili, bo zawsze ktos może jeszcze wpaść na plener.
Nooo, chyba że robi się tu jakaś grupa trzymająca władzę i ja nic nie wiem :mrgreen:
Spokojnie, nikt tu nie ściąga spodni, nikt się nie onanizuje, macanie i inne formy mobbingu też są rzadkością. My się tu głównie zajmujemy pstrykaniem :mrgreen:
Adik prosze Cie.. nie sprwoadzaj tego "naszego" watku do klimatu pozostalych na tym forum.. :mrgreen:
Grupa trzymajaca wladze, sciaganie gaci, macanie... zawsze mozna przewrot jakis zrobic nie? :twisted:
a ja to wszystko postaram się uchwycić ;)