potwierdzam Mavera sam ostatnio zainwestowałem w w rf-602 tylko używam go z 430 II można podłączyć na wiele rożnych sposobów , nie zawiódł mnie jeszcze ani razu 100/100 odpaleń, działa nawet przez 2 ściany
Wersja do druku
potwierdzam Mavera sam ostatnio zainwestowałem w w rf-602 tylko używam go z 430 II można podłączyć na wiele rożnych sposobów , nie zawiódł mnie jeszcze ani razu 100/100 odpaleń, działa nawet przez 2 ściany
Kupiłem zestaw RF 602/C dostałem dodatkowy kabelek i za biabła nie kompatybilny z 50D. wiecie może gdzie można zakupić kabelek do bezprzewodowego wężyka spustowego z wtyczką kompatybilny z 50D i pasujący do RF602/c
Reklamuj u sprzedawcy, może wysłał Ci wersję do innego systemu. Do odbiornika powinien być kabelek jack i "ten" do aparatu...
no jack jack jest z jednej strony a z drugiej ten 3pinowy co podpinasz do odbiornika RF. a drugi kabelek dostałem mini jack + ten 3pinowy do odbiornika RF. z wytycznych na pudełku tego kabelka są 400D, 550D ale nie do 50D. bo w 50D jest 3pinowe wejscie.
Bazyss sprawdź na mega-pixel.pl tam zamawiałem swój wyzwalacz i wszystko jest cacy z 50d. W zestawie miałem 1x kabel jack - 3pin(+ przejściowka na mini jack) i kabel 3pin - 3pin (wyzwalacz-aparat po to by używać go jako wyzwalacz migawki)
daja mini jacka i przejciowke na duzego
Dają mini jack i przejściówkę na dużego tak dostałem + dostałem kabelek do podłączenia aparatów z serii 400D, 500D i można nimi wyzwalać migawkę zdalnie. **** ze mnie bo nie wiedziałem o tej stronce mega-pixel.pl ;/ tyko wziołem z allegro ;/
Właśnie otrzymałem mail od sprzedającego że da rade wymienić. odeśle im ten co jest do 500D a przyśla mi kompatybilny z 50D.
pytanie do posiadaczy lub bardziej w temacie, mianowicie posiadam dwie puchy 350 i 50 po przesledzeniu 88 stron mam rozumiec ze ta lampa podejdzie pod obie puchy http://www.mega-pixel.pl/product-pol...-YN460-II.html i teraz pytanie jaki dokladnie odbiornik plus nadajnik zeby pogodzic jedno body i drugie lub 2 lampy i 1 body? czym wiecej szukam tym wiekszy mam metlik