Nie mogę ściągnąć tego systemu ze strony microsoftu...
...albo nie umiem...
Wersja do druku
niech mi ktos powie czy warto zawracac sobie tym wynalazkiem glowe http://gdgt.com/hp/touchsmart/600-1050/specs/ tylko ze ten ktorego widzialem ma twardziela 1tb a nie 750gb jak ten w linku ......ciekawi mnie co myslicie??
Wszystko zależy od przeznaczenia i priorytetów.
Jeśli szukasz stacji roboczej, do obróbki grafiki, to ten komputer ma z tym niewiele wspólnego.
Jeśli szukasz czegoś nowego z przyjemną obsługą, mającego spełniać funkcję domowej rozrywki i nie szkoda Ci kasy na nowinki technologiczne, to wybór całkiem ciekawy.
wlasnie tak myslalem....szukam zlotego srodka.....mnie ma sluzyc do obrobki zdjec a zonie do reszty..hahaah....jakies propozycje??
a to "normalny" komputer w mniejsze budzie nie moze byc ?
Fajnie to działa, z tym że ja kupiłem na próbę ekonomicznie 64GB. Do pełnej gotowości system potrzebuje teraz może 8-10 sek. (W7 64bit), nic się nie kręci i nie szumi.
SSD nie lubią ponoć zapisywania małych bloków i w tej generacji muszą nadpisywać jakiś większy kawałek za każdym razem, więc wywaliłem wszystkie tempy, robocze, Program Files itd. na osobny dysk.
Zauważyłem że większość postów mówi o używaniu procesorów Intela. Athlon są słabsze? Mniej stabilne?
ok kumam to taki procesorowy canon vs. nikon