to ostatnie super!
Wersja do druku
to ostatnie super!
moze wszystkim sie nie spodoba , ale mi jakos sie akurat ta fotka podoba
tu akurat byla zmiana miejsca , no i parametry nie zagraly tak jak powinny , moglbym rozjasnic zdjecie , ale nie widze takiej koniecznosci :) takie tez ma swoj urok :)
vwszystkie zdjecia sa podczas opadu sniegu i deszczu robione
iso 1250 (pierwszy raz az tak wysoka czulosc uzywalem ) i f/4
bardzo ładne fotki, co do ISO, to też ostatnio spróbowałem na 1250 i było całkiem o.k. tak jak i u Ciebie:grin:
Moge wiedziec gdzie dokladnie fotografujesz?
Nie wiem czy juz pstrykales w Central Park,a jesli nie to nie masz daleko.Jak jest pogoda,chodze srednio raz w tygodniu.Po zdjeciach widze,ze lubich skrzydlatych(niezle te Twoje foty) a tam ich nie brakuje.
"Every spring millions of birds migrate from their wintering grounds in
Birding in Central Park.
Latin America and the Caribbean to breeding areas as far north as Canada and each fall the birds make the return trip. The best bred of these avian travelers make sure to stop by the park to see, and more importantly, be seen. This makes all of Central Park a bird sanctuary. This is especially true for our local varieties that build their nests, lay eggs, and raise their young all in the safe confines of Central Park (near the best schools). In late spring and summer it is especially fascinating to watch for young birds learning to fly. Almost 200 different species of birds can be found in Central Park during the year. Most birds are more active in the early morning and late afternoon, although there will be some activity throughout the day"
Zapomnialem o jednym.Niestety nie mozna uzywac statywu.
nie lubie manhattanu , choc slyszalem ze wood ducki sa tam w miare dostepne :) moje zdjecia sa wszystkie zer stanu NJ i niech tak juz zostanie :)
a bez statywu zdjec nie robie :) zbyt ladny mam statyw by go zostawiac w domu :)
Sylwek, bardzo dobra fota. Zastanawiałem się tylko czy to jest noga z indyka ???
oczywiście odpowiedź nie ma wpływu na wrażenia - brawo!
wydawalo mi sie , ze juz pokazywalem serie z tym myszakiem :)
jeszcze jedne do kolekcji :)
nie beda moze super jakosci , ale tez mi sie podobaja :)