Odp: [RobertON] przyroda, pejzaże i inne
Leon007,ja dziekuję ,zamówiłem.
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
404. wywal szybko niech tego moje oczy nie widzą innych zresztą też
Nie wyrzucaj .... chętnie jeszcze na nie popatrzę.
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Wypróbuj tę książkę:
Dziękuję, zamówiona !
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Jago
Nie wyrzucaj .... chętnie jeszcze na nie popatrzę.
Fotka nie jest ładna, ale pokazuje teren gdzie ptaki rezydują. Zostawiłem.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
no nie o 4 nad ranem komary śpią, wiec nasz kolega Robert będzie miał czas tak do 8-30 porobić super zdjęcia makro, a to że może czasami coś go tam trzaśnie w rękę czy udo, nie mówiąc o innym miejscu to już koszty super ujęć bladym świtem
Muszę się szykować na macro wiosną, ale wieczorem będzie lepiej niż o 4 rano.
Niestety komary mogą mnie zmusić do rannego wstawania... i małżowinka :)
--- Kolejny post ---
409) U mnie płasko jak na desce (niestety).
Nieco mgły, trochę słońca i szron na drzewach. Rozlewisko w zakolu Warty z innej strony.
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
no nie :) o 4 nad ranem komary śpią, wiec nasz kolega Robert będzie miał czas tak do 8-30 porobić super zdjęcia makro, a to że może czasami coś go tam trzaśnie w rękę czy udo, nie mówiąc o innym miejscu to już koszty super ujęć bladym świtem :mrgreen:
W lato o 4 komary już nie śpią ;) za każdym razem jak w sezonie chodzę na poranne zdjęcia to zawsze zażarcie mi kibicują :P
Cytat:
Zamieszczone przez
Kaasik91
W lato o 4 komary już nie śpią za każdym razem jak w sezonie chodzę na poranne zdjęcia to zawsze zażarcie mi kibicują :P
jedna tabletka witaminy B, B6,dziennie, i problem z komarami znika:lol:
409.cudowny ranek zastałeś . Czy to się nazywa szadź ten biały nalot na trawie i drzewach ?
Szadź, bo szron to bardziej przy gruncie. Fajne ujęcia, 404 z tymi słupami też dla mnie ok, natomiast storczyk jakoś niekorzystnie, widać że testowe zdjęcie.
U mnie ta B jakoś nie działa, brałem B complex dosyć długo i różnicy nie zauważyłem, jak żarły tak żarły, tylko komary zdrowsze były ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Boogie
U mnie ta B jakoś nie działa, brałem B complex dosyć długo i różnicy nie zauważyłem, jak żarły tak żarły, tylko komary zdrowsze były
Eee obśmiałem się...świetny tekst, zapisałem.
Ostatnie widoki nawet przyjemne. Nie wiem tylko czemu ładujesz wszystkie zdjęcia (portrety, widoki, zwierzęta) w jeden temat.
Coraz lepsze twoje fotki kolego:). Nie to, żeby poprzednie były złe, ale obrazek ładniejszy:) Gęgawki ładnie wyszły, landszafty - cukiereczki, inwestycja się opłacała. Łabędź na szyi ma karnet na basen:D
Cytat:
Zamieszczone przez
mkkaczy
Ostatnie widoki nawet przyjemne. Nie wiem tylko czemu ładujesz wszystkie zdjęcia (portrety, widoki, zwierzęta) w jeden temat.
Założyłem jedną galerię i tak jakoś samo poszło...trudno :)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Łabędź na szyi ma karnet na basen
Nooo, to dobre - muszę zapamiętać. Mam tylko nadzieję, że mu ten basen już nie zamarznie.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Gęgawki ładnie wyszły, landszafty - cukiereczki, inwestycja się opłacała.
Thx, dopiero się przyzwyczajam, że wszystko tak szeroko widać w wizjerze.