To jak będzie z frekwencją w niedzielę? Ja się piszę.
Wersja do druku
To jak będzie z frekwencją w niedzielę? Ja się piszę.
No to:
-MaC B
-Zbyszko
-Soltysh
.....
Fata? reszta... Ja jutro jestem w Katowicach na imprezie w spodku, więc mam nadzieje że wieczorem lista się wydłuży :) o parę osób.
Fata czeka na prognozy, bo jak będzie sypać to psińco sfocimy...
Dla mnie Chołda i inne wyniesienia terenu mają sens przy w miarę dobrej pogodzie.
No chyba że... spotykamy się w Rybniku i focimy Łorkiestrę w mieście...
No ok, zobaczymy jaka będzie prognoza ;) a jaka w końcu godzina 10 czy 11? Niestety ja popołudniu na orkiestrę nie dam rady się pojawić, mam już umówione spotkanie.
Nasze "złodziejskie" radyjko zamieszcza plan imprez.
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w regionie! Gdzie zagra? ť Radio 90.pl - Rybnicki Okręg Przemysłowy, Racibórz, Śląsk Cieszyński
Ma poprószyć śnieg, na niebie będzie syf no więc proponuję Chołdę przełożyć na pogodny dzień. Jak się wypada, ustabilizuje i naśnieży.
To co? Jutro sporo tych koncertów w Rybniku.
O której się spotykamy? I gdzie? Może być rynek rybnicki?
Rano nie ma imprez a wolontariuszy focić to jak dla mnie mało atrakcyjna alternatywa.
Będę po południu jak przyjdzie do koncertów tych znanych.
Jak coś, to tel. do mnie pięć trzy trzy 516 060.
Pozdr.
jak nam po prószy śniegiem z rana i będzie szaro to przekładamy , aczkolwiek potem w rybniku wyjdzie tak ,że będe ja FATA i justyna :d no cóż... A szkoda żeby było nas tak mało.
Jest ktoś chętny na wyjazd:
:. BlackBook .: kursy fotograficzne | warsztaty fotograficzne | szkolenia fotograficzne | galeria
ja się zastanawiam.
Dla zainteresowanych, w marcu katowicka archidiecezja organizuje kurs dla fotografów, po ukończeniu dostajecie papier zezwalający na fotografowanie w kościołach. Temat stary jak świat.
Kurs dla fotografów i kamerzystów