Odp: [jacek_73] do National Geographic i tak mnie nie wezmą
Twoje pytanie mnie przerasta, bo tak naprawdę żadne z zamieszczonych w wątku zdjęć - a jest ich ponad 700 - nie jest ani dobre, ani kiepskie...ale każde z nich może za takowe robić (w sensie za dobre zdjęcie, albo za gniota) :)
Mi osobiście podobają się: 462, 503, 545, 549, 625 (trzy ostatnie z jednej 'serii'), 570, 575, 628, 629, 631, 634, 680 oraz 705...i to by było na tyle :)
Od 575 wolałbym chyba 574 ale ja mam spaczony gust.
Tak. Spaczony, ale za to własny i myślę sobie, że to dobrze bo w kupie raźniej. No...ale my sobie tutaj ględzimy, poziom spada a publika się nudzi.
[733]
Ja to ostatnio na brak nudy nie narzekam.
To pewnie tak mi się tylko wydaje, że wszyscy jacyś znudzeni są.
Cytat:
I tylko rano, gdy wracamy pieszo
Ci jacyś tacy pergaminowi ludzie gdzieś się śpieszą
I mają usta jakieś takie zaciśnięte
Czemu tacy smutni, dla mnie niepojęte
[734]
Świetne!
No i ten kurz...
:)
"Ścieranie kurzu to okropne zajęcie […] wszędzie go pełno. […] Kurz jest nieśmiertelny, wydaje się, że trwa wiecznie. Bardzo cieszy mnie fakt, że się nie zmienia; na płótnie jest tak samo świeży jak wtedy, gdy nakładałem go czterdzieści lat temu.” - Francis Bacon
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
"Ścieranie kurzu to okropne zajęcie […] wszędzie go pełno. […] Kurz jest nieśmiertelny, wydaje się, że trwa wiecznie. Bardzo cieszy mnie fakt, że się nie zmienia; na płótnie jest tak samo świeży jak wtedy, gdy nakładałem go czterdzieści lat temu.” - Francis Bacon
Piękne - niestety, Małżonka moja należy raczej do kurzoklastów...
Jak pada to się nie kurzy. Już teraz wiem w jakim celu powstała deszczowa taksówka.
734 świetne jest i już (kurz).