-
Witam wszystkich ,
moja przygoda z canonem zaczęła się jakieś 5 lat temu, kiedy dostałem od brata wysłużonego 50e i kilka szkiełek, filtrów, itp, miałem okres fascynacji fotografia , ale później z powodów nadmiaru pracy sprzęt zamieszkał w szafie na dłużej, obecnie postanowiłem wrócić do fotografii bo to piękne zajęcie móc uchwycić niepowtarzalne chwile, zakupiłem nowy sprzęt po wielu godzinach spędzonych min. na tym forum i czytaniu opinii użytkowników.
Pozdrawiam.
-
Witam wszystkich canon-ierów :) od kilkunastu dni jestem szczęśliwym posiadaczem eoska, mam nadzieję że znajdę tutaj odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania jak również sam będe mógł podzielić się swoją wiedzą.
Pozdrawiam,
Albertoz
-
Witam!
Od kilku dni intensywnie przeczesuję forumowe zasoby lecz dopiero wczoraj dokonałem rejestracji. Właśnie stoję przed wiekopomną decyzją zakupu swojej pierwszej lustrzanki i mam nadzieję zakotwiczyć tutaj na dłużej.
Pozdrawiam
-
Witam wszystkich.
Posiadam mojego 400D od ponad roku ale dopiero od niedawna zaczolem sie zaglebiac w tajniki full manuala. Puki co caly czas sie ucze a korzystam z sigmy 18-200. W lutym planuje zakup 50mm 1,8 oraz utesknionej sigmy 10-20 jako ze uwielbiam wedrowki po gorach z moja cykawka.
Pozdrowionka!
-
Witam wszystkich.
Jestem już tu chwilkę, ale dopiero teraz znalazłem wątek z powitaniami.
Pierwszą styczność z fotografią miałem w dzieciństwie, gdy dostałem Smienę 8. A tak naprawdę to bawię się fotografią dopiero od niedawna. Jestem szczęśliwym posiadaczem Canona (moje marzenie z dzieciństwa). Mam nadzieję, że uda mi się poprawić swój warsztat dzięki kontaktom z Wami.
-
Witam serdecznie wszyskich ... wczesniej pracowałem na systemie pentaxa jednak od kiedy w rączki wpadł mi 5d zakochałem się w tych fotkach, ciągle się uczę i mimo że pstrykam parę lat ciągle mnie coś zadziwia, mam nadzieje że będzie nam się fajnie rozmawiało
-
Witam ;) swój wątek już miałam ale powitania znalazłam dopiero teraz. Robie zdjęcia od dzieciństwa, ale im więcej mam wiosen tym więcej i mam nadzieje efektowniej. W tej chwili focę Canonem 40D, mam jeszcze bardzo przyjemnego kompakta Sony DSC-H1, którzy przejechał ze mną tysiące kilometrów, oraz Pentacona FB, jako surowego nauczyciela. W szafie leży jeszcze kilka poczciwych analogów. Mam nadzieje że sporo naucze się dzięki forum, bo człowiek uczy się całe zycie i musi to robić, bo jak się nie rozwija to się cofa, a mój warsztat jest maluczki, w porównaniu do wielu tutaj, chyle czoła, i pokornie proszę o pomoc w wielu kwestiach :) pozdrawiam ;)
-
Witam wszystkich Kanonierów jak i pozostałych użytkowników sprzętu foto :). Fotografią zajmuję się już od 10 lat i jest to mój zawód wyuczony. Od zawsze tylko używam sprzętu Canona (seria lustrzanek) bo osobiście jakoś nie mogę się dostosowań do innego systemu. Na chwilę obecną posiadam Canona 40D + jakieś pierdółki.
A zatem witam i mam nadzieję że wyniosę dożo ciekawych informacji z tego forrum :)
-
Witam serdecznie
Witam wszystkich bardzo serdecznie, to mój pierwszy post na tym SZANOWANYM i Szanownym powszechnie (a jakże) forum :)
Do tej pory byłem użyszkodnikiem "P" K10D jak wielu z kolegów na tym forum i mniej więcej z tych samych powodów tutaj trafiłem. W przyszłym tygodniu zanabędę C 40D nówkę nieśmiganą (pomimo trochę niekorzystnego kursu waluty), ale ja lubię dziewice :-D
Będę Was z pewnością nękał o porady bo to moje początki :oops:, ale w świecie krąży opinia, że jesteście BARDZO UCZYNNI I POMOCNI i chciałbym tego doświadczyć.
Za wszystkie męczące pytania z góry PRZEPRASZAM :roll:, a za odpowiedzi na nie - DZIĘKUJĘ
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !
Janusz
-