Czy orientuje się ktoś, czy w okolicach woj. kujawsko-pomorskiego organizowany będzie jakiś kurs?
Wersja do druku
Czy orientuje się ktoś, czy w okolicach woj. kujawsko-pomorskiego organizowany będzie jakiś kurs?
A ja chętnie wymienię doświadczenia z kimś z okolic ościennych
Dla wszystkich zainteresowanych podaję, że Diecezja Koszalińsko-Kołobrzeska organizuje kurs w dniu 13 czerwca 2009 o godz. 10 w Sianowie przy ul. Kościelnej 1. Może są jeszcze miejsca wolne to będzie się można dopisać do listy. Koszt to 70 zł. Kurs trwać ma do ok. 16. Trzeba wziąć ze sobą zdjęcie legitymacyjne 1 szt. i rekomendację od proboszcza swojej parafii. Zdjęcie już mam więc teraz trzeba uderzyć tylko do proboszcza :P
hehe w Gdyni było 100 zł ale bez rekomendacji proboszcza ;)
To to za bzdurny pomysł z tą rekomendacją?
Czarna Mafia rządzi i wprowadza swoje reguły...
Ktos ma moze info kiedy ta mafijna inkantacja ma miejsce w Lodzi?
Niedlugo beda spradzac czy przyjales "komune swieta" i zostales "wybieznikowany".
W Wrocławiu bedzie w połowie czerwca jezeli będą chetni, ( ok 10-15 osob ) takze kto chce to niech sie zapisuje w kurii...
No ładnie... ledwie 3 posty pod tym moim... dość chyba "zauważalnym" pojawiło się pytanie o kursy. Wyciąłem.
Następna osoba która najpierw napisze i nie poczyta/nie pomyśli będzie z siebie baaardzo niezadowolona :roll: .
A może ja niewystarczająco wyraźnie napisałem powyższego posta? :evil:
A może czas zamknąć i przykleić ten wątek by nie kusił oftopicznymi pytaniami o kurs?
Nie wiecie może gdzie i kiedy odbędzie sie taki kurs w Katowicach?