Odp: Sprzęt do ślubów cz. IV
To nie bogactwo, tylko normalna rzecz, w Polsce odbieramy ze tutaj jest bogactwo, ja powiem ze jest normalnie, bo uwazam ze stabilizacja i brak strachu od wypłaty do wypłaty to minimum tego co pownno sie dostawac za to ze sie pracuje i płąci podatki. Wracajac do fotografii, jezeli myslisz o tym zeby robic cos zarobkowo inwestujesz, inwestujesz tyle ile mozesz zeby miec jak najlepszy sprzet, zeby byl jak najmniej zawodny, proste. Potem dochodzi juz tylko swiadomosc, stac mnie na canona 35L kupiłem sigme... dlaczego, skoro tansza? ja chyba serio powinienem wrócic do nagrywania filmików, myslalem zeby wybierac najlepsze 5 postów z danego tygodnia i odpowiadac na podstawie wlasnej wiedzy ale nie książkowej jak ja to widze :) moze koledzy to polubią ;)
Poleca wycieczkę do Albanii (bo blisko) żeby zrozumieć jak dobrze się w Polsce żyje...
Cytat:
Zamieszczone przez
liquidsound
Poleca wycieczkę do Albanii (bo blisko) żeby zrozumieć jak dobrze się w Polsce żyje...
Mozna ale warto mierzyć wyżej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
warto mierzyć wyżej
Nawet trzeba, bo co to za rozwój wstecz;)
Cytat:
Zamieszczone przez
cubbus
Nawet trzeba, bo co to za rozwój wstecz;)
są ludzie którzy mi mowią , "...przeciez ja to robie lepiej..." i zatrzymuje sie w miejscu po pewnym czasie ze swiadomosciąze jest sie lepszy od innych,
Nigdy nie jesteś na tyle dobry żeby przestać się rozwijać. Jak myślisz, że jesteś to własnie przestałeś;)
Cytat:
Zamieszczone przez
cubbus
Nigdy nie jesteś na tyle dobry żeby przestać się rozwijać. Jak myślisz, że jesteś to własnie przestałeś;)
tak mozna sie rozpisywać długo długo, ale ja polecam robic zdjęcia i mysle ze będzie dobrze :)
Czy na weselu robicie tylko w Rawach, czy jpegi też używacie?
Na weselu główne atrakcje typu: wjazd tortu, podziękowania dla rodziców, oczepiny itp .... tylko RAW i w sumie część wesela też (póki goście jakoś wyglądają) a później już tylko jpg.
Cytat:
Zamieszczone przez
migawkanatalia
Czy na weselu robicie tylko w Rawach, czy jpegi też używacie?
A co to jest jpg? :mrgreen:
Robię tylko w RAW