Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
A Więc mamy nowy roczek i nowe perspektywy. Mam nadzieję ,ze ktoś z forum wybiera się na tegoroczny WOŚP .Mamy zamiar wybrać się z Justyną 13 stycznia do Rybnika. Chyba ,że organizujemy coś dzień szybciej - mianowicie sobota 12 stycznia. BO teraźniejszy weekend odpada.
A i mała zapowiedź:
ZBYSZKO-PHOTO | Czarnobyl Tour
W torbie oprócz sprzętu foto będzie zapewne i licznik Geigera...:)
Kiedy się wybierasz i w jakim składzie?
Napisz więcej- niech ludzie wiedzą, może ktoś dołączy. Mój znajomy był tak wiosną ub. roku. Bardzo fajne zdjęcia przywiózł..
Pozdr.
P.S. Podobno za tydzień ma wracać zima- taka porządna jak rok temu była na Chołdzie.
I co Wy na to? Chcecie pomarznąć jeszcze raz?
:lol:
Wcześniej bo 12.01 w spodku jest Testosteron
Testosteron - Męski maraton
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatamorgana
W torbie oprócz sprzętu foto będzie zapewne i licznik Geigera...:)
Kiedy się wybierasz i w jakim składzie?
Napisz więcej- niech ludzie wiedzą, może ktoś dołączy. Mój znajomy był tak wiosną ub. roku. Bardzo fajne zdjęcia przywiózł..
Pozdr.
P.S. Podobno za tydzień ma wracać zima- taka porządna jak rok temu była na Chołdzie.
I co Wy na to? Chcecie pomarznąć jeszcze raz?
:lol:
Typowe info jakie mam to wybieram się w końcówce marca z znajomym kamerzystą i ktoś z jego znajomych. Jedziemy z Krakowa z biura normalnie ,które organizuje ową wycieczkę. Jest to biuro czy tam grupa Bis-Pol tour , oni właśnie maja możliwość owej i ciekawej organizacji (sądzac po relacjach ludzi) wyjazdu na Czarnobyl :)
A co do Hałdy hmm pewnie ,że powtórka z rozrywki mile widziana i może to być niedziela rano 13 stycznia :]:)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
beetle4
Całkiem możliwe ,że też bym odwiedził ,albo odwiedzilibyśmy ! :]
Więc jak Hołda w niedziele 13.01. 2013? powtórka z rozrywki ?
chętni czy nie chętni?
chętny!, ale PRACA
mam w tym czasie pracownika na urlopie
Re: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Mysle ze w niedziele jak najbardziej, o ktorej?
Godzina 10 - 11 ? myślę najbardziej odpowiednia na powtórzenie ewolucji wspinaczkowej :d
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
Godzina 10 - 11 ? myślę najbardziej odpowiednia na powtórzenie ewolucji wspinaczkowej :d
hmmm, hołda powiadocie, postaram się być.
Cytat:
Zamieszczone przez
MacB
hmmm, hołda powiadocie, postaram się być.
Oczywiście w samą niedzielę dajcie jeszcze z rana potwierdzenie (czy tam w sobotę) kto będzie ,a kto nie :). Oczywiście miejsce docelowe zbiórki to samo co wtedy jak najbardziej widziane. Any one? Więc?