Odp: W czym nosić sprzęt - część II
Dzięki. Ogólnie początkowo miałem taki zamysł, żeby kupić coś bardziej dyskretnego do ~250zł, ale nic ciekawego nie mogę znaleźć. Jedyne na które trafiłem to Tamrac Rally 5/6/7 i są jeszcze całkiem fajne Genesis Dakar, tyle że podejrzanie tanie, ciekawy jestem jak to się sprawuje, bo kosztują około 160zł.
Z tych mniej dyskretnych- Kata wymieniona wyżej i Lowepro Nova 190aw wpadły mi w oko. W tej Kata podoba mi się, że ma klapę otwieraną w drugą stronę niż normalnie ( http://www.foto-net.pl/sklep/obrazki...3711141642.jpg ), do tego pokrowiec przeciwdeszczowy, którego w tych "dyskretnych" torbach nie ma.
Ciężki wybór.
LOWEPRO EVENT MESSENGER 250 - torba fotograficzna (3650168949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jeszcze na coś takiego trafiłem, z tych bardziej dyskretnych. Wygląda obiecująco wg. mnie.
edit: ups, sorry za posta pod postem, mysłałem, że jest automatyczne łączenie.
Witam. Potrzebuję kupić torbę typu kabura do mojego 50D. Co polecacie??? Oczywiście chodzi o niezbyt drogą torbę.
@ .Pit - zobacz może też Lowepro Classified 160 AW,
Poszukuję futerałów na obiektywy, które można przypiąć do pasa. Najlepiej byłoby gdyby miały uniwersalne zapięcie i dało się je zamocować do zwykłego paska od spodni. Bez konieczności inwestowania w specjalny pas. Poluję na 3 sztuki. Mają zmieścić się w nich canonowskie szkła 35 1.4L / 85 1.8 / 70-200 2.8L
Jaka Torba lub plecak na 2 body oraz szkła 200mm , 85, 8mm , 18-35 na dzien dzisiejszy byście mogli polecić? Może hama?
Witam
Co sądzicie o Camrock Tank X60 ?
Ew. co polecacie ?
Potrzebuje coś pod 1 body, 3 szkła, 2 lampy i dodatki.
Posiada ktoś torbę "Think Tank Photo Retrospective 5".
Interesuje mnie:
Jedno body pełnoklatkowe z podpiętym obiektywem 85/1.8 lub 35/1.4 i z boku czy wjedzie luzem 17-40/4.0L lub 24-105/4.0L
Wiem że 5DMkIII z podpiętym 17-40/4.0L i luzem z boku 85/1.8 wchodzi ładnie, ale niestety zapomniałem sprawdzić jak to wygląda przy odwrotnym podpięciu.
Witam. Potrzebuję kupić torbę typu colt do mojego 50D. Możecie coś polecić?
No to teraz z innej beczki.
Szukam futerału na telefon pokroju mojego Lowepro S&F Phone Case 20, Nokia e6 mieściła się idealnie, lumia 720 nie wejdzie. Z lowepro nic innego nie ma.
Co polecicie?