Nie kłamie,nie kłamie...
Znak mówi wyrażnie: "Wrzuć tam" to ludzie rzucają...
Wersja do druku
Wizja bez tele jeszcze długo pozostanie piękną, ale mrzonką :-)
Ludzie wrzucają, bo protestują przeciwko głupotom co się w telewizji wygaduje. I długo będą jeszcze przyjeżdżać i wrzucać... :arrow: [727]
...nie zważając na fakt, że obiekt jest chroniony (całodobowo) :twisted: :arrow: [727a]
Bonus: dzisiaj w Zbliżeniach o 18:30 mrożący krew w żyłach i wywołujący gęsią skórkę reportaż o złodzieju chusteczek higienicznych w pewnej sieci supersamów. Włos na plecach się jeży mechacąc przy okazji podkoszulek. TYLKO DLA LUDZI O STALOWYCH NERWACH. :arrow: [728]
[729]
Miał być przyjemny akcent na uspokojenie, ale obiektyw zaczął mydlić i wyszło nerwowo :???:
Mydło w płatkach? A już myślałem że śnieg....Cytat:
Miał być przyjemny akcent na uspokojenie, ale obiektyw zaczął mydlić i wyszło nerwowo
[730]
Przyznam się bez bicia, iż w swej naiwności pomyślałem, że wystarczy to mydło czymś spłukać i osiągnę obrazki o niebywałej wręcz czystości. Jak się okazało - nic bardziej mylnego. Obraz w dalszym ciągu pozostaje "lekko mętny" :)
[731]
Chyba z czasem to i ja sobie takiego „mercedesa” sprawię. Ciekawe co on tam ciągnie bo chyba nie żarcie? Z jednej strony facet oszczędny sądząc po łatach na łokciu a z drugiej nierozsądny sądząc po coli. Jak można popitkę na słońce wystawiać?
Cytat:
Chyba z czasem to i ja sobie takiego „mercedesa” sprawię. Ciekawe co on tam ciągnie bo chyba nie żarcie?
Mmmmm.......Czytałem gdziś o takich terenówkach.Na dachu ma rozkładany namiot :shock:.
Stajesz rozkładasz,włazisz z kobitą i pijesz Coca Colę :idea:
Mówisz Sergiusz ze to Mercedes robi ? ,Wyślę maila po ofertę.Nie będę na starość czekał..
Czyli jednym słowem: wypas :)
[732] Na wypasie
A ja mam takie pytanie: jak miałbyś wybrać kilka najlepszych zdjęć z wątku, to które by to były?