????
Jak to? a kasę przeleją na konto "Mała" w jakimś banku :mrgreen:
Na wszystkich trzeba pokazać prawdziwy dokument tożsamości..
Pozdr
Wersja do druku
haha. nie do jakigos :P. Pytalam sie poniewaz Alzail powiedzial ze nie na kazdym potrzebny jets dokument...
Oczywiście miałem ustawione linki na referal lecz niestety zostały usunięte nie wiem słusznie czy nie ale trudno, zło konieczne:).
Jeśli chodzi o zarabianie na poleconych to fakt coś się tam zarabia jakieś marne centy, lecz nie uważam że to coś złego.
Ja osobom prze ze mnie referowanym staram się zawsze to jakoś wynagrodzić (pomagać) przynajmniej na początku swojej stockowej przygody. Ale cóż regulamin. W takim razie zapraszam na moją stronę której adres podaje w stopce
a na której w zakładce ciekawe linki są adresy do bardziej opłacalnych Stocków.
Referowanych nie zostawię na łasce losu.
hmm jak się rejestrowałem na stocki to tylko chyba w 2 czy 3 chcieli paszport..., może przy wypłacaniu będzie potrzebny, ale póki co nie musiałem wysyłać paszportu do wszystkich.
PS: pixelman, twoja strona się super rozłazi w FX
PS2: szukałem na StockXpert 15minut funkcji reupload i nie znalazłem... czy mógłby mi ktoś napisać co po kolei zrobić żebym nie musiał jeszcze raz wysyłać tych samych zdjęć (miałem tylko poprawić słowa kluczowe)
hej, przymierzam się do rejestracji na shuterstocku, może jakieś dwa słowa podpowiecie, jak przebiega ta rejestraja tam, czy są jakieś niespodzianki i czy mi się wydaje czy też jest tak, że jak się nie "dostanę" tam no to dopiero za 3 miesiące można się ponownie rejestrować???
w sumie nie wiem o co jeszcze pytać, ale tak piszę, bo dawno nie pisałam tu:)
pozdrawiam i powiem, że 1 dwa downloady mam, ale to na razie wszystko i jest to zdecydowanie za mało jak na moje rosnące z wiekiem potrzeby finansowe, ale nie tracę ducha i wydaje mi się, że moje fotki są coraz lepsze:)
pozdros raz jeszcze:)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
*pierwsze dwa downlowady
jest spoko. Jezeli dobrze pamiętam to trzeba im wysłać 10 przykładowych zdjęć. Jak Cię odrzucą to musisz czekać chyba miesiąc na kolejną próbę. Przyłóż się do tych pierwszych 10 fotek i wszystko będzie ok. ;) Najważniejsze aby były dobre od strony technicznej (szumy, artefakty...)
Jak juz przebrniesz rejestracje to zobaczysz potencjał SS :) Zdjecie zaakceptowane = zdjęcie sprzedane
no bardzo bym chciała już coś w końcu odczuć te zarobki. połowę urlopu przeznaczyłam na te' st(h)ocki-klocki';)
"pierwsze foty za płoty" mam, ale teraz w końcu przydałoby się zarabiać na tym a nie się tylko zachwycać swoją twórczością;P
w sumie to z tymi artefaktami to nie jestem w stanie ich wyczaić, może też zależy wiele od tego na jakim komputerze oceniający akurat pracuje, zauważcie, że w komputerze z gorszą kartą graficzną fotki prezentują się gorzej, prosta zależność i być może ma wpływ również na ocenę naszych fotek:)
tak sobie myślę
:)
mam kolejne 2 downloady, hura!, teraz kurde nic nie rozumiem z tych kwot, jak to się sprawadza jaką wielkość zdjęcia pobrano?
np. na tym stocku 123 jest w/g mnie badziewiasto nieczytelnie pod względem finansów, nie rozumiem tam nic:(