Trochę za późno przeczytałem o Waszych planach..
Wersja do druku
Trochę za późno przeczytałem o Waszych planach..
....podpisuję się pod tym co napisał Paweł B...przykro ;(
Zauważyłem iż często bywa, że można przegapić jakiś wypad lub wypadzik, za późno dowiadujemy się ... wiem, czasami jest potrzeba szybkiej (czyt. szybszej) komunikacji, często w tym wątku bywają te same osoby, czy nie lepiej wymienić się nr. telefonu lub chociaż mail'ami ? W dzisiejszych czasach koszt wysłania sms'a nawet grupowego jest praktycznie żaden, tym samym podejrzewam, że większość jak nie wszyscy odbierają również mail'e w telefonie :D
Wystarczy włączyć subskrypcję wątku z natychmiastowym powiadomieniem przez email.
Robert, jak widzimy ten sposób nie działa, patrz 3-posty koło siebie.
W każdym razie ja dodałem, zobaczymy jak to działa ... :) Proszę o jakiegoś posta :)
U mnie działa od 2 lat :)
Dzięki, przylazło coś :)
Miałem na myśli, że nie działa, bo może nikt z nas nie miał ustawionej takiej opcji.
Nareszcie znalazłem chwile by się ogarnąć ze zdjęciami ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Dzisiaj się zapowiada niezła pogoda. Ktoś chętny na wieczorny spacer?
Chętnie, ale w taki wieczór kiedy drzewa będą mocno ośnieżone, a dzisiaj słońce stopi śnieg...u mnie włączenie subskrypcji nie działa, albo nie potrafię tego zrobić....
Myślę że do końca nie stopi. N TVNMeteo na jutro zapowiada opady, potem kolejne dni mają być bez śniegu ale pochmurne. W sumie wieczorem to chmury nie przeszkadzają :) Możemy się umówić na ostateczną decyzję koło 18.
Jeżeli jeszcze sypnie to ok. 22 chętny jestem na północną część Plant.
Dzisiaj to raczej nie sypnie, podobno jutro ma trochę dosypać ale niewiele.
Myślałem o trochę wcześniejszej godzinie, ok 20
Chyba przekładamy plener, czekamy na więcej śniegu :)
o jaki fajny wątek, z okazji, że będę ładnych kilka łikendów w tym roku zamulał w Krakowie, chętnie podepnę się pod jakąś zorganizowaną akcję, albo zapraszam do przyłączenia się do mnie, bo mam zamiar pozwiedzać gród Kraka już w najbliższy łikend (w grę wchodzi również focenie nocne z soboty na niedzielę). Pozdrawiam ;-)
Noo i powiem tyle/a raczej napiszę. Postów widze dużo, żadnego mail'a ze subskrypcji NIE DOSTAŁEM. Jak działało od zaraz, to teraz nie działa ! I jak by wypalił wypadzik to dalej nic bym nie wiedział ... Niestety aż takim czasem nie dysponuję co by siedzieć tylko na tym forum 24h, jestem też na innych, załączyłem subskrypcje i otrzymuję mail'e dokladnie na ten sam adres mail'owy.
...u mnie subskrypcja działa tak, że otrzymuję powiadomienie tylko o pierwszej odpowiedzi na mój post, powiadomienia o postach późniejszych nie są przekazywane...
Tak ma działać. Ja teraz nie otrzymuję nic :(
EDIT
+ teraz dostałem mail'a.
znajomy ma zamiar wybrać się na zachód słońca na Gęsią Szyję (środa, albo czwartek, o ile pogoda dopisze na tyle, żeby coś słonka było widać), ma miejsca w samochodzie, więc gdyby ktoś był chętny na taki wypad, to proszę o info :)
Jak czas pozwoli to jestem chętny ale ja tutejszy :(.
niestety, z powodu przewidywanej pogody, wyprawa przeniesiona zostaje na przyszły tydzień, ale gdyby ktoś był chętny, to niech pisze :)
No to czekam na info, bo jestem nadal chętny - o ile oczywiście nie stanowi to problemu :).
weekend i poniedziałek jestem chętny, niestety środa i czwartek to arbeit, arbeit... miłych widoków :-)
oczywiście, jak wypad dojdzie do skutku dam znać :)
Kolekcjonerze :) planowo mamy focić z Gubałówki popołudniem (plany uległy zmianie), więc mogę podać na pw numer komórki, żeby można się było z nami skontaktować, nie wiem dokładnie o której dojedziemy do Zakopanego, wyjeżdżamy z Krakowa ok 11stej plus jakieś krótkie postoje :) (mam nadzieję, że pogoda się nie zmieni na gorsze ;))
kiedy wybieracie się pofocić ? Jesli jutro lub pt to jestem chętny :)
Czy jest ktoś chętny na dzisiejszy wieczór aby zapolować na kometę panstarrs?
Słońce zachodzi o 17:48 więc nocy zarywać nie trzeba.
Trzeba by jeszcze mieć czym, 200mm to jednak trochę mało.
Polecam w najbliższy weekend NAVIGATOR FESTIVAL
Witam po długiej przerwie! Wiosna nadeszła, od 2 lat powtarzam sobie, że w końcu muszę wybrać się z Wami na krokusy :) są już jakieś wstępne plany wyjazdu? Jak coś to jechalibyśmy z dziewczyną samochodem, możemy zaoferować dwa miejsca.
Temat krokusów już wałkujemy:
http://www.canon-board.info/plenery-...-2013-a-89910/
więc bieżących informacji czy już pora jechać możesz tutaj szukać.
Będę na Chochołowskiej w sb i ndz. Jedzie też Elisabeth i nessuno. Jak będziecie zadzwoń - 508 009 505.
Czy jedziecie na dwa dni ? czy tez dwa razy ?
Planuje tez sie wybrac ... w Sobote wieczorem jednak bede chcial byc w Krakowie ...
Czekamy chyba jeszcze na info czy sa Krokusy ... :) Podobno dopiero poczatek Maja ...
Mamy zarezerwowany już nocleg w schroniska z większą grupą. W wątku Krokusy podanego przez Selenę są już tegoroczne zdjęcia.
Ok. Czy w schronisku sa jeszcze miejsca ? i jaki koszt noclegu ?
Ewentualnie czy ktos z Was jedzie na jeden dzien ?
Ja się zastanawiam nad jednodniowym wyjazdem. Myślę że jutro będzie ostateczna decyzja.
W schronisku nie ma wolnych miejsc, ale proponuję sprawdzić. Czasami ktoś rezygnuje.
Ok. Dzieki za info.
Jakos pewno dogadamy sie ...
Jesli ktos jeszcze chetny z KR to w samochodzie zazwyczaj jest wiecej miejsc, mozna spakowac sie do jednego :)
Pewnie że są: krokusy-2013 post41
Jednak się nie wybiorę w ten weekend. Pomyślę nad przyszłym.
Eeee to sam, też nie jadę. Szkoda, że organizacyjnie nie zgadaliśmy się tak jak ostatnio :(
Jeśli zbierze się ekipa np. za tydzień i będą jeszcze ładne kwiatki, dajcie znać.
Zawsze możesz podbić do jednego członka z ekipy z śląska :D:D który tam z pewnością będzie. :D
Dzięki Zbyszko, jednak odpuściłem. Może powinienem częściej zaglądać do wątku ekipy z śląska :)
Czy ktos z Was gra moze w Ingress?
Tak mnie korci zeby pospacerowac po Krakowie i porobic ladniejsze zdjecia "portali" laczac przyjemne z pozytecznym.
Nie wiesz, znaczy nie grasz ;-)
Ingress
Wygląda ciekawie, ale trzeba mieć zaawansowany telefon z androidem ;)
To pobiera dane z GPS? Jeśli tak to pewnie jest sporo oszustów.