Odp: Sprzęt do ślubów cz. III
Cytat:
Zamieszczone przez
RAFAL_PAWLEWICZ
430EX II w posiadaniu a póki co o drugim body nie mam co marzyć ;) W dalszej kolejności myślę o dorzuceniu Tamrona 17-50 lub Samyanga 14mm
To sie nie zabieraj do czegos gdzie mozesz spaprac komus najwazniejszy dzien zycia!
Kup 350d i kita.
30mm na cropie to portretowka. Jak ci wyjdzie 100 osob do grupowego zdjecia i nie bedziesz na polu to co w czesciach mlodym oddasz?
Sorry ale jak cie nie stac zeby zainwestowac z 1000zl ktory ci sie zwroci w mgnieniu oka to odpusc.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mad_Mac
To sie nie zabieraj do czegos gdzie mozesz spaprac komus najwazniejszy dzien zycia!
Kup 350d i kita.
30mm na cropie to portretowka. Jak ci wyjdzie 100 osob do grupowego zdjecia i nie bedziesz na polu to co w czesciach mlodym oddasz?
Sorry ale jak cie nie stac zeby zainwestowac z 1000zl ktory ci sie zwroci w mgnieniu oka to odpusc.
zgadzam się w 100% :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mad_Mac
Hmmm... jakoś znalazłbym u siebie ważniejsze ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Hmmm... jakoś znalazłbym u siebie ważniejsze ;).
Powiedz to pannie mlodej hyhy :D
Moja małżowinka też podziela to zdanie 8-).
no to jesli nie NAJ to jeden z NAJ, tak czy inaczej, przez niedbałość, skąpstwo czy chęć wyciągnięcia na siłe ile się da z młodych spaprać (chciałem użyć innego słowa, podobego:mrgreen:) nie wolno!
Cytat:
Zamieszczone przez
Mad_Mac
Panoramę sobie złoży...
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Panoramę sobie złoży...
Ty sie nie smiej. Na jednym slubie babka zapytala czy moge zrobic fotke pod sciana bratu. Jak zrobilem to powiedziala ze to po to zebym sprobowal go wkleic w grupowke bo sie spoznil na slub :lol:
nie zapomnijmy o tym ze jezeli spaprzemy ten jeden z NAJ dni para mloda moze isc do sadu :/ i wtedy moga walczyc o odszkodowanie :/
jestem tylko ciekawy czy komus sie to przytrafilo
a tak z innej bajki to czy ktos posiada z was uzadzenie do kalibracji obiektywu ??
typu : http://http://www.ebay.co.uk/itm/290...#ht_660wt_1163
wiem ze mozna wydrukowac podzialke samemu ale mysle o zakupie takiego plasticzaka zeby miec go na lata
Do sądu ;) ale to chyba tylko w momencie kompletnego niewywiązania się z umowy, a raczej nie tego, że zdjęcia się nie podobają