Poprostu chłopak nie miał nikogo kto by mu zrobił zdjęcie w tle z mikołajem więc sobie przed Zdjęciem od Zbyszka zrobił sobie "SŁIT PORTRET"- brakowało tylko "SŁIT DZIUBKA".Widocznie dużo siedzi na FB i NK przeglądając SWEET FOTKI.
Wersja do druku
Poprostu chłopak nie miał nikogo kto by mu zrobił zdjęcie w tle z mikołajem więc sobie przed Zdjęciem od Zbyszka zrobił sobie "SŁIT PORTRET"- brakowało tylko "SŁIT DZIUBKA".Widocznie dużo siedzi na FB i NK przeglądając SWEET FOTKI.
Axidus a twoje fociaki?? z tego wydarzenia
Dodam jak tylko dojde do kompa,narazie korzystam z smartfona wiec nic tu nie zdzialam.ale sa juz zrzucone na lapa.
A propos widzialem juz Twoje zdjecia na rybnik.com.pl ;-)
no i kilka moich kadrów ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Ależ szerokie ujęcie!
Dobrze, że chociaż Axidus w końcu dał radę przybyć. Wygłodniał chłopak towarzystwa i focenia.
No ładnie nawet tam mieliście. Doniesiono mi że był tam też jakiś fotograf z "wielką rurą".
Czyżby Zbyszko?
Pogrzebię w dysku żeby Wam pokazać jak to było rok temu. Przynajmniej wątek się wzbogaci...
Proponuję spotkanie po Nowym Roku- jak już wszyscy ochłoną po tym świątecznym szaleństwie. Za chwilkę będzie rok od Chołdy!
Pozdrawiam wszystkich.
Nie widzialem nikogo z dluga...no wkoncu udalo mi sie stawic ale bylem tylko(albo i az) ja,zbyszko i justyna.mimo tak waskiego grona spotkanie bardzo przyjemne:-) Fata wspomniales o "roczku" wiec moze jakies male spotkanie w gronie szarlotowcow i calej reszty ktora w ciagu roku dolaczyla?
Z dużą rurą jak to nazwałeś nikogo nie widziałem. Tym bardziej ,że raczej obracaliśmy się w gronie właśnie ludzi i nikogo takiego nie zaobserwowano. Również właśnie będzie roczek owej naszej kampanii :D spotkań , pomysłów i wiele wiele innych rzeczy. A po nowym roku jak najbardziej jakieś spotkanko ,będzie dopełnieniem tego wszystkiego ,co było, a co jeszcze przed nami :) (mam taka nadzieję.) Nowy rok nowe perspektywy? I oczywiście po nowym roku zapytam jak sami go oceniacie :D
I tak na koniec owego roku ,takie małe ode mnie podsumowanie :
i więcej w linku:
ZBYSZKO-PHOTO | Podsumowanie Fotograficzne roku 2012
Wszystkiego najlepszego w roku 2013 dla fotografów Canona (i nie tylko) z okręgu rybnickiego!
Niech nam światło sprzyja i czas pozwala na nasze łowy.
Fajnieś podsumował rok Zbysiu...
Wniosek jest jeden- MOTOCROSS RZĄDZI!
I rządził będzie w tym roku!
Oprócz zawodów na "naszym torze" koniecznie musimy pojawić się całą ekipą na torze CKM w Cieszynie- tam będzie ogień i kawał fotograficznej roboty...
Aaaa..... WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA DOBRE TOWARZYSTWO W TYM BYŁYM JUŻ 2012 R.
I pozdrówka dla naszego gościa honorowego z plenerku na Nikiszowcu- Najeli.
:D:D:D:D