Przecież sobie tego nie narysowałem :) Jak dbasz tak masz.
Wersja do druku
Już dawno przestałem się tym przejmować. Kiedyś tak coś czyściłem, że sczyściło zupełnie. Ale płyn ładnie pachniał i miał napis PRO.
Rób jak uważasz, jesteś w końcu dorosły. Jednak pamiętaj, że jak nie będziesz dbał to później będzie problem ze sprzedażą :arrow: [724]
Tylko raz sprzedałem coś nie tracąc na tym. Był to obiektyw 1000mm. Zrobiłem nim jeden film 12 klatkowy i doszedłem do wniosku, że jest walnięty. Mój kolega używa go do astrofotografii a walnięta okazała się stacja benzynowa, na której go testowałem. Generalnie na sprzęcie się traci. Dlatego staram się wyeksploatować go do końca. Owszem dbam o soczewki ale i czasem coś tam obetrę z kurzu ale bez przesady. Jak mi się kończyła gwarancja na puszkę ( Olympus E3 ) to zadzwonili z serwisu abym oddał do wyczyszczenia i sprawdzenia to mi automatycznie wtedy wydłuży się gwarancja o kolejny rok. Ale olałem i nie wysłałem rok minął i póki co jest wszystko cacy.
Dziękuje bardzo za opinie, ale najbardziej cieszy fakt że wątek trwa (mimo wszystko) dla więcej niż jednej osoby :)
[725]
I bardzo dobrze, że wątek trwa :D, gdyż fajny jest i tak trzymaj :D.
I kawka.
I zebra.
I na zielonym ;)
http://d1535dk28ea235.cloudfront.net...65/mocha_6.jpg
[726] telewizja kłamie!