Witam.
Po dluzszym czasie przegladania forum,postanowilem sie zarejestrowac :P
Fotografia interesuje sie od kilku lat,ale bez wiekszych osiagniec.
Wlasnie dostalem 40d jako nastepce 350d i zamierzam wkoncu wziac sie do roboty na powaznie.
Wersja do druku
Witam.
Po dluzszym czasie przegladania forum,postanowilem sie zarejestrowac :P
Fotografia interesuje sie od kilku lat,ale bez wiekszych osiagniec.
Wlasnie dostalem 40d jako nastepce 350d i zamierzam wkoncu wziac sie do roboty na powaznie.
Witam.
Deeno - nałogowy pstrykacz z Poznania ;)
Od niedawna z 450D w łapie - wcześniej kopaktowe superzoomy.
Pozdrawiam.
o, witam kolejną pyrkę :)
Witam wszystkich użytkowników :D
Witam wszystkich.
Forum czytam mniej więcej od pół roku, zacząłem tuż przed zakupem mojej pierwszej lustrzanki cyfrowej canona. Jestem pod dużym wrażeniem wiedzy forumowiczów, canon-board to pierwsze miejsce, gdzie zaglądam w poszukiwaniu informacji. Teraz czas zacząć się udzielać, a ponieważ elegancko jest najpierw się przywitać, niniejszym to właśnie czynię. :mrgreen:
Pozdrawiam
Adam
Udalo mi sie przyuwazyc ten watek wreszcie, wiec witam wszystkich canonierow :)
witam
przegladam wasze forum od jakiego niedlugiego czasu i postanowilem sie zalogowac jako ze znalazlem wiele cennych wskazowek.
pozdrawiam wszytkich zainteresowanych tematem
moja stronka : http://flickr.com/photos/21908589@N08/
Witam wszystkich miłośników Canona, po roku zaglądania na forum nareście się zalogowałem gratuluje ogromnej wiedzy Forumowiczom, aby tak dalej.Tak po krótce mieszkam w wawie troszkę zdjęć analogiem, prawie 15 lat przerwy a teraz powrót po latach do korzeni, ale z cyfrą.
Szacunek dla canonierów TOMEK
Witam od kilku dni na forum, szczesliwy posiadacz 40D pozdrawiam...
Witam wszystkich ;) od dłuższego czasu już tu zaglądam, ale nie było jeszcze jakoś okazji żeby napisać jakiegoś posta ;))
pozdrawiam