Odp: d700 kontra 5D 5DMkII
Cytat:
Zamieszczone przez
canon/nicon
"Mikol" masz racje. Trochę niefortunnie zacząłem ;) Ale sugerowanie, że to poważna sprawa "Kolekcjoner" to wybacz śmieszne raczej. :)
Pozdrawiam
Nie jest śmieszne, jest karalne 8-). Śmieszne to jest pisanie takich wielkich słów w tak nieznaczących sprawach.
[QUOTE=Kolekcjoner;1207510]Nie jest śmieszne, jest karalne 8-). Śmieszne to jest pisanie takich wielkich słów w tak nieznaczących sprawach.[/Q
Kolekcjoner błagam cię... :D Nie pogrążaj się. Widzisz jak krzywo piszę? To ze strachu... :D Kto tu większych słów używa? Straszysz mnie konsekwencjami prawnymi? Litości! Naprawdę przemyśl to i zamknij temat. Nie nakręcaj się. :)
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
canon/nicon
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Nie jest śmieszne, jest karalne 8-). Śmieszne to jest pisanie takich wielkich słów w tak nieznaczących sprawach.
Kolekcjoner błagam cię... :D Nie pogrążaj się. Widzisz jak krzywo piszę? To ze strachu... :D Kto tu większych słów używa? Straszysz mnie konsekwencjami prawnymi? Litości! Naprawdę przemyśl to i zamknij temat. Nie nakręcaj się. :)
Pozdrawiam
Ja Cię niczym nie straszę. Piszesz i robisz co chcesz 8-). To było tylko przypomnienie żebyś ochłonął ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Ja Cię niczym nie straszę. Piszesz i robisz co chcesz 8-). To było tylko przypomnienie żebyś ochłonął ;).
Chłopie to ty ochłoń bo wytaczasz armatę na muchę :) "Mikol" mi przygadał, przyznałem mu rację i koniec tematu. A ty moderator i ciągniesz, drążysz tam gdzie tematu już dawno nie powinno być. Powiedziałeś swoje i koniec. Daj spokój. To ty powinieneś ucinać jakieś czcze dyskusje a tym czasem sam je prowokujesz a nawet generujesz. :( Więcej dystansu i luzu. Nie bądź "Agent Tomek" ;)
Pozdrawiam cię i miłego dnia
Odp: D700 kontra 5D, 5DMkII
Wiesz takie nawołuwanie do luzu i spokoju raczej znamionuje że ktoś sam ma z tym problemy ;).
Odp: D700 kontra 5D, 5DMkII
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Wiesz takie nawołuwanie do luzu i spokoju raczej znamionuje że ktoś sam ma z tym problemy ;).
Tak masz racje