Nie grzesz lepiej. Ten grip jest IMO wygodniejszy niż w 1kach. Choć czasem trochę skrzypi, to jednak jakoś lepiej mi leży. Jak już będą go robić od nowa, to niech nie zapomną o AF-ON, będzie większy pożytek.
Wersja do druku
sprawa jest subiektywna (vide oskarkowy) ale ja juz w wiele razy pisałem, ze dla mnie generalnie gripy od DSLR (2x BP-511) są za duze/za grube.
Mnie pasował grip od 50E (był sporo cieńszy od cyfrowych) i to był ostatni aparat, który używałem z gripem.
później jeszcze w czasie promocji gripów w Fotopajacu skusiłem się kiedyś na gripa do 300D ale czym prędzej ten grip sprzedałem (i nawet zyskiem :-))
Kwestia ręki - uchwytu. np taki bg-e2 - dla mnie miód malina - i bez niego do aparatu nie podchodziłem.. Ale ja mam długie palce, i może dla tego.
ludzie to naprawde nie maja co robic, tylko siedza w domu, pierdza w stolek i upajaja internetowym ekshibicjonizmem wlasnych fantazji...
ech... a inni potem to z wypiekami na twarzy czytaja i potem nie moga spac spokojnie...
...Z forum nikona ...też czekają:) ....22 kwietnia jest meeting Canona w Toronto i niektórzy wzięli to za datę ogłoszenia nowości.
Myslicie że coś się pojawi ?