Z kilku ostatnich twoich zdjęć, to mi się bardzo podoba.
PS.
Widzę że się ostatnio na wróble przerzuciłeś.:D
Wersja do druku
Z kilku ostatnich twoich zdjęć, to mi się bardzo podoba.
PS.
Widzę że się ostatnio na wróble przerzuciłeś.:D
czasami trzeba zmienic ptactwo :) ale mimo tego i tak wole wodne :)
Boska fota:) Tylko co to za ciemny pionowy pasek, ktory przechodzi na prawo od wiewiorki, na calej wysokosci kadru?
ostatnie wróble są super:grin:
nareszcie na swoim konpie :)
Hym... może sie czepiam ale te dwa ostatnie zdjęcia podobają mi się średnio. Szpak ujdzie ale ten ostatni wróbelek... siakiś takiś zbyt high ISO i high contrast i jakby lekko przeostrzone.
Poprzednie zdjęcia z tej serii mimo że w początkowych ten kolorek jakiś taki odrobinkę mdławy, były sporo delikatniejsze. Choć już na ostatnia parka wróbli jest i pod względem koloru i kontrastu i ostrości ok. Taki styl obróbki mz jakoś ładniej wypada od tego z ostatnich dwóch zdjęć.
Sylwek, IMHO na ostatnich zdjęciach zaczyna być widać te same problemy co dawno dawo temu, gdzieś w początkach tego wątku, zanim zacząłeś wymiatać :) Jakieś takie przeostrzone są.
szpak super, wróbel też (mimo szumów z wysokiego ISO):grin:
wiekszosc fotek jest robiona na iso1250, oprocz tych dwoch ostatnich fotek poprzednie wroble byly robione na innych programach i na innym monitorze , moze stad jest ta przyczyna , teraz znow mam swoj monitorek i swoje programy , zobaczymy jak dalej bedzie , poki co to dziekuje za zwrocenie uwagi :)