Odp: Re: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie
Cytat:
Zamieszczone przez
algha
Hehe. To chyba akustyk przewidywał, że na tle 6d, 5dmk2 zacznie być kultowe :-).
Nic nowego, wystarczy przypominiec sobie premierw 50D, czterdziestaka wyrosla na kultowe body. To samo dzialo sie przy 60D (akorat tu czterdziestka nabrala wiekszej "kultowosci") :)
Tak juz bywa, kazdy by chcial zeby nowy aparat byl lepszy od serii "jedynek" i byl tani jak seria xxxD :mrgreen:
Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie
Jesli kogos interesuje to tu jest kilka testowych jp-egow 6dd.rar
I jeszcze kilka fotek dla zainteresowanych 6Ad.rar
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
[...] dziadek C70-200/4L budzi tylko obrzydzenie w opinii wielu forumowiczów, nie śmiem go nawet sprzedawać.
Marfot - zawiń go w ~10 reklamówek i w nocy po cichu do śmietnika, albo lepiej zakop i zapomnij gdzie. ;)
to moze tak... bo jest pozno: proponuje zakonczyc ten off-top pod adresem profesjonalizmu/zywotnosci migawek/itd.
w przeciwnym wypadku zostanie zakonczony moderacyjnie. a watek zawieszony do czasu premiery sklepowej aparatu.
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
wypadku zostanie zakonczony moderacyjnie
Zrób to :)
To może jeszcze takie porównanie.
Wydaje się że 5d3 szumi zdecydowanie więcej
Test Canon EOS 6D - Focus Numrique
Ja już nie mogę się doczekać. Oby tylko środkowy AF był ok + cena około 7000zł :<
Ma ktoś linka do DPP obsługującego 6d? Raczej jakiś azjatycki, na site'ach canona w us, uk i pl nie znalazłem...