Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatamorgana
Czyli:
Program obowiązkowy:
1. focenie rzeźbienia w lodzie
2. nasza integracja
Program dowolny:
1. piwo w knajpce- wg. uznania.
Kto będzie?
ZAPRASZAMY - tych co nas już znają ale jakoś nie mieli wcześniej "odwagi" oraz tych, którzy się wstydzą i tych którzy się nie wstydzą ani nie boją, ale zwyczajnie nie mają z kim pogadać o foceniu, gratach zwanych sprzętem fotograficznym, czy poradach.
Może nasz kolega Natan by nas znowu zaszczycił obecnością?
Liczymy na MacaB oczywiście również...
Pozdr.
Umawiamy godzinę spotkania na początek rzeźbienia, czyli na 15:00? Czy wcześniej?
Focenie rzeźbienia w lodzie będzie trwało jakieś 2.5 h ? więc myslę ,że nie trzeba cały czas stać i focić ,aczkolwiek wiadomo lepiej focić po trochu ,żeby efekty pracy były widoczne na zdjęciach :]. Mam nadzieje ,że zostanie dobrze oświetlone owe rzeźbienie :D . A tak na marginesie, to spotykamy się o 15 czy tam nieco po 15 jak komu będzie pasować. I w planach oczywiście integracja :D
a BTW
Rajd Solidarności 2012 | - cała relacja z rajdu ! :)
Może bym i 15.12 przejechał się do Tych :D
Zarzućcie mi ktoryś numerem fona na PW bo ide do roboty w piatek ale mam plan na szybsze wybycie i bym do Was poprostu dobił wkoncu po prawie roku,a telefon poprostu pomógłby mi dojscie do Was.
No ja postaram się wreszcie zjawić, tyle, że z racji tego, że pracuję w Gliwicach do 16, to pewnie pojawię się na końcówce rzeźbienia, no i przede wszystkim na piwko ;)
http://youtu.be/7yXM8zST0P0
pokaz możliwości ICE TEAM z Poznania :)
więc zapowiada się grubo:)
a tutaj coś z ostatniego mojego pleneru
i cała relacja :
ZBYSZKO-PHOTO | Tunel Kolejowy w Rydultowach
Witajcie. Nie dam rady chyba dojechać do Was dzisiaj...
Niestety. Wyjazd.
Jakby coś, to Wesołych i fotogenicznych Świąt!
Pozdr.
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatamorgana
Witajcie. Nie dam rady chyba dojechać do Was dzisiaj...
Niestety. Wyjazd.
Jakby coś, to Wesołych i fotogenicznych Świąt!
Pozdr.
No cóż zdarzyć się może każdemu :) , parę ludzi nie potwierdziło na 100% czy będzie czy też nie. Ja z Justyną na pewno się wybieram, więc jak coś to szukać mnie przy rzeźbieniu a jak nie to dzwonić ! :)
Ech... ja niestety też spasuję... Choróbsko mnie rozłożyło na maksa... Więc życzę wszystkich Wesołych i Spokojnych... I do następnego razu...
Ja również dołączam swoje życzenia świąteczne. Samych udanych kadrów.
A więc panowie jedynie z kim się spotkałem prócz swojej kobiety to AXIDUS :) i chwała mu za to :]. Szkoda ,ze nie mogliście dołączyć no cóż , zdarza się . I tak skrótowo mówiąc ten gość wzbudził na nas zainteresowanie, mianowicie jakie hmm? nie zdążyłem tego ująć :)
oto i on :
Ps Axidus dopowiedz ? :P
później po prostu pozostał sam reportaż , a kadry z niego mają się tak:
reszta juz jutro na www :)
Także pozdrawiam i wszystkiego dobrego w starym i nowym roku , oby owocnym jak ten ! i Więcej spotkan !! :)
pozdrawia Zbyszko & Tina :)