Nie wiem jak inne grupy, ale my tym razem zdecydowanie mniej zwiedzaliśmy wnętrz niż poprzednim razem.
liquidsound to załatw nam wejście w tym czasie :)
Wersja do druku
Fajna sprawa. Tylko pewnie w takich warunkach aparat dostaje tak po dupie, że... :)
We wrześniu dni otwarte, może będę miał okazję kogoś z Was oprowadzać :)
ja jestem zły sam na siebie..... 35mm nie nie mogłem zdziałać......
było się przypomnieć to bym zabrał kitajca dla Ciebie
Kilka moich pstryków
1 .
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
...sporo fajnych fot z Phota Day-a...od dzisiaj trwa festiwal teatrów ulicznych...szczegółowy repertuar:
http://teatrkto.pl/pl/wydarzenia/uli...8/program.html
ktoś chętny na wyjście?
w piątek ok.21ej, w sobotę popołudniową porą 15-16ta?
Będę jutro i w sobotę.
Bede w piatek i sobote ... (sobota raczej pozniej niz 15-16) Niedziela moze ...
Dajcie znac gdzie i o ktorej :)
Wybieram się dzisiaj będę dzwonić jak dotrę!
....zbiórka o 21ej na Pl.Mariackim dzisiaj...:)
Ja juz jestem ... i juz sie cos dzieje ... :)
Ja być może wybiorę się jutro lub w niedzielę. Zobaczę, czy czas pozwoli.
Jeśli wybieracie się dziś dajcie znać: gdzie i o której spotykamy się, jak się spotykamy :)
Ja bedę, tylko raczej później niż 16 ... muszę jeszcze skoczyć pod Częstochowe :)
zbiórka dziś o 16.30 na Pl.Mariackim
Wczoraj obejrzeliśmy 'Ulro' i 'The Wolves':
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
fajne te wilki :)
Swoją drogą nie wiem czy widzieliście, ale są drzwi otwarte w Sigma ProCentrum. Mnie akurat w weekend nie będzie, ale może ktoś skorzysta - http://www.fotopolis.pl/index.php?n=...rum-w-krakowie
nie wybiera się ktoś jutro na wczesnoporanne focenie okolic Rynku? :wink: tak 5.30 - 6.00? bo samej to mi ciężko się jakoś zmobilizować...
Kiedy?
Jutro to nie, ale we czwartek bym się wybrał.
Spotykamy się z nessuno około 5.30 na przystanku tramwajowym na Lubicz koło dworca, potem jakoś w kierunku Rynku zapewne. Jakby jeszcze ktoś chciał dołączyć to mój telefon 605 898985. Teraz proszę już nie dzwonić, rano od 5.30 :)
Dla miłośników jesiennych plenerów mam propozycję na weekend 13-14.10.2012. Miejsce: https://www.facebook.com/drewnianachata Koszt wynajęcia dla 11 osób 700-zł. Nigdy tam nie byłem. Miejsce znam z polecenia. Macie ochotę pojechać?
czy bedzie ktos w niedziele na pokazach lotniczych ??
Pewnie pojawię się na chwilę, raczej po południu.
Ja raczej też w niedzielę, jutro chyba się nie wyrobię.
jak was nie było to dobrze bo nie straciliscie niedzieli straszna kicha... ;/
Ja byłem popołudniu w niedzielę. Niestety niebo to była jakaś maskara, ok. 18 troche się "wypogodziło" ale już było dość ciemno :(
ja siedziałem od 11 do 17 katastrofa... zeby tak duze miasto nie mogło zorganizować jakis fajnych samolotów
Po pierwsze primo: nie miasto; po drugie primo: MLP; a po trzecie to są przepisy określające jak "fajne" samoloty mogą latać nad blokami.
Jacku wiesz, że dla chcacego nic trudnego :)) w Radomiu jakos lataja nad blokami i nie ma problemu
W Radomiu nad blokami?? Chyba o innym Radomiu piszesz :-)
nie no wiem Radom to pustkowie tam ludzie nie mieszkaja.... tam nie ma miasta tam nie ma bloków....
Przeszło miesiąc ciszy... na wygnaniu wszyscy?
Nikomu się nie chce ... ruszyć :-)
Nie każdy ma czas, ale teraz będzie bardzo jesiennie więc trzeba coś zrobić. Najbliższy weekend poza Krakowem, ale w przyszłym tygodniu jak najbardziej jestem chętny na wspólny plener.
Pytałem parę razy ... jak już uda się spotkać to aż w 3-osoby ...
Pisałem też, że ja prawie zawsze chętny ... cisza od dawna.
Ten week u mnie też odpada/zajęty.
Ale jak Robert wspomniał na jesień można się gdzieś wybrać ... np. następny week.
jestem tez za nastepnym weekiem
Cześć wszystkim canoniarzom!
Czy w najbliższym czasie ktoś, gdzieś, coś? :)
Dołączam się do grona chętnych
Ejjj ja też bym się z Wami wybrał. Teraz 4 dni wolnego, może jakiś plenerek uskutecznimy?
wsio rawno :)
a nie wybiera się ktoś na cmentarz Rakowicki w piątek późnym popołudniem/wieczorem?
....Aga, jest to myśl...wszystko zależy od pogody...
również bym się pisał na taki wypad
patrzę na pogodę i niestety deszcz zapowiadają... ale gdyby się ktoś wybierał, to ja dołączę, samej mi się po prostu nie będzie chciało... ok 18stej mogę być pod bramą główną :)
zależy jaką pogodę się sprawdza!
ta jest najlepsza i tej radzę wam się trzymać - http://www.meteo.pl/um/metco/mgram_p...ol=232&lang=pl