zarobek? odprowadziłeś podatek od tego? poza tym jest taka tabelka, która mówi ile trzeba zarabiać, aby móc określać się zawodowym...
Wersja do druku
Niczym się nie szczycę - uważam tylko, że łączny czas który poświęcam fotografii jest wystarczający, by mój mózg się spaczył na jej tle. A gazetowców wcale tak dużo nie ma - średnio 10 na miasto, a takich miast może ze 30-50. To wielokrotnie mniej, niż użytkowników na forum.A co, podać adres, żebyś mógł odpowiednie organy powiadomić? To co musiało być odprowadzone, jest odprowadzone. Martw się o swoje :P
Pank, wrzuć coś, bo OT będzie się ciągnął w nieskończoność.
Nie znam statystyk, ale zdecydowanie grubo mylisz się w obliczeniach. I to tak grubo. Chociaż oczywiście to nadal będzie mały ułamek do ilości użytkowników na CB ;)
Bardziej chodziło mi o to, że zarobić w pracy, a dostać nagrode i np. odsprzedać ją na Allegro to jednak dwie różne rzeczy. A co za tym idzie troszke nadużycie, z tym "zarobieniem na fotografii".
przenioslem posty o tym strasznym zdarzeniu do odzielnego watku, bo to w sumie nie miejsce na taka dyskusje
http://canon-board.info/showthread.php?t=58974
Nic się nie dzieje to można by coś odkopać.
256.
Zakladam ze zamierzone, ale brakuje mi jednak tego oka,
przyjemna tonacja, lubie takie :)
Cyklop fajny. I dziurką od nosa też szpanuje. I elfim uchem. I jedno ramię...
BTW, czy wśród użytych pewnie z 5 tekstur widzę obrus? :D
A gdzie tam, tapeta delikatna.
Mi rowniez brak tego jednego oka ;)
Przecież widać oko.