hm... czytam , czytam i czytam ten wątek i pomyślałem ze może do moich fotek też się jakieś niepochelbne opinie przykleić z pewnością moga, więc się wystawie:)
Wersja do druku
hm... czytam , czytam i czytam ten wątek i pomyślałem ze może do moich fotek też się jakieś niepochelbne opinie przykleić z pewnością moga, więc się wystawie:)
AmatorKrak, przeczytaj jeszcze raz caly watek ,dokladnie i ze zrozumieniem. Krytyka napewno zaraz nadejdzie tylko teraz wszyscy mocza sie w basenach pewnie ;-)
Nałóg okropny (wiem, bo sam parę lat temu rzuciłem), ale foto mnie się podoba. A co Wy sądzicie?
Kupuję to. Brakuje dymka, a na plus są ciekawe bliki w oczach. Można crop 100% oka, albo chociaż powiesz co to tam się tak fajnie odbiło?
Dymek jest tylko bardzo blady (trochę zginął w słońcu). Co do oka... sam się zastanawiałem, co dało ten błysk, bo blendy nie używałem. Po inspekcji okazało się, że są to... białe spodnie fotografa :D Na kilku fotach wyszły, więc może jest to jakiś patent ;)
tomdz jak dla mnie to pokazujesz tu jedne z lepszych fotografii :) ( ps. ten kolega to całkiem całkiem przystojniacha - chce więcej! )