Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
ja tego szkła nie rozważam za żadną cenę :P
Nie gadaj, za 7 tyś. byś brał jak Reksio szynkę :mrgreen:
za 7k to sobie wole polecieć na Islandie pofocić puffiny tym co mam :P
A ja 100-500 uwielbiam. Zupełnie mi ta końcówka nie przeszkadza. Do samolotów jak w sam raz, do pociągów tez całkiem się przydaje.
;)
P,paw
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
za 7k to sobie wole polecieć na Islandie pofocić puffiny tym co mam :P
Hmm dobra przekonałeś mnie to kiedy wyjazd? :D
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
A ja 100-500 uwielbiam. Zupełnie mi ta końcówka nie przeszkadza. Do samolotów jak w sam raz, do pociągów tez całkiem się przydaje.
;)
P,paw
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wiem, oglądam Twoje foty i bardzo cenię! Tyle, że ja potrzebowałem kupić 70-200 do kilku różnych zleceń a takie 100-500 to bardziej wyjazdowo-podróżnicze szkło. Oczywiście nie żałuję decyzji bo RF 70-200 jest świetny ale brakuje mi czegoś co mogę wziąć w podróż zamiast 70-200.
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
Hmm dobra przekonałeś mnie to kiedy wyjazd? :D
celuję w pierwszą poł. czerwca lub lipca, bo koniec czerwca mam Norwegie na kilka dni :) ale to nieśmiałe plany, nie mam drużyny robić to co chcę, tj. dosłownie na kilka dni - Kirkjufell i Fiordy zachodnie, a jeśli na dłużej to objazd dookoła z Dettifossem i Studlagil na wschodzie, na południu Vestrahorn, i szybciutko już na lotnisko południową trasą bez zatrzymywania się przy każdej plaży i wodospadzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
celuję w pierwszą poł. czerwca lub lipca, bo koniec czerwca mam Norwegie na kilka dni :) ale to nieśmiałe plany, nie mam drużyny robić to co chcę, tj. dosłownie na kilka dni - Kirkjufell i Fiordy zachodnie, a jeśli na dłużej to objazd dookoła z Dettifossem i Studlagil na wschodzie, na południu Vestrahorn, i szybciutko już na lotnisko południową trasą bez zatrzymywania się przy każdej plaży i wodospadzie.
Kurczę ja w czerwcu już mam na 14 dni zaplanowany wypad na Czarnogórę i BiH oraz pewnie częściowo Chorwację bo tam ma przelot. Może coś kiedyś się uda wspólnie podziałać ale ja niestety planuję wszystko wcześniej.
idziesz w Góry przeklęte? :) jeśli tak to mega zazdro :) a jak na łódki to też zazdro :)
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
idziesz w Góry przeklęte? :) jeśli tak to mega zazdro :) a jak na łódki to też zazdro :)
Nie wiem na ile mi kobieta pozwoli :mrgreen: Jednak pierwsze 4/5 dni będę sam więc może w końcu będzie czas na jakieś bardziej przemyślane foty.
W nawiązaniu do smartfonowych wątków, Canon chyba też je czyta, bo chce w smartfony ;)
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/...t-w-smartfonie
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Jezusie...lepiej niech się weźmie do roboty z obiektywami a nie im w głowie głupoty:mrgreen: