Kadry interesujące, acz te ostatnie wróblaki wydają się mieć lekko rozjechany balans bieli.
Wersja do druku
Kadry interesujące, acz te ostatnie wróblaki wydają się mieć lekko rozjechany balans bieli.
wróble sympatyczne, troche za ciepło ale momenty i jakość bardzo fajnie. Na pierwszym ( z wróbli ) szkoda uciętego ptaka po prawej, to chyba moment nawet ciekawszy niż w ostatnim zdjęciu (tak się widać wychodzi na małżeństwie ;) )
Kowalik mało ciekawy.
Dwa ostatnie do kosza od razu.
dzieki serdeczne Kuba :) tak na pewno zrobie , jak uda mi sie zrobic idealna :)
jeszcze to do opinni prosze :)
Gryzoń kapitalny ale znowu światełko wszystko spłyca.
Masz cieplutkie tło i cieplutkie światełko na gryzoniu przez co nieco mi się razem kolorystycznie zlewają.
o ile wiem to natura tak specjalnie te kolorki ustawia :D zeby zwierzatko dluzej zylo
Sylwek
Ptaki niestety słabo, wiewiórka dobra, ale zdecydowanie kombinowałes cos przy niej. Jakos tak mdło to wyszło, troszke za ciasno na dole...ale ogólnie mnie sie podoba.
Pozdr
rafał
przetwarzam rawy teraz na niejakim AdobeBridge CS 3 .
przedtem robilem to na brezzebrowser pro ,moze to przez ten program ? bo on od razu zwala zdjecie do PS i tam juz rozne dziwne rzeczy sie juz dzieja ze zdjeciem , bo wszystko w nimn jest :(
wiewiorka jest calym kadrem jest rozjasbiona , zmniejszona i ostrzona :) narazie nie mam dostepu do swojego kompa i nie moge sprawdzic :(
Dzieki Rafale za odwiedziny :) zawsze milo poczytac co napiszesz :)