Odp: [RobertON] przyroda, pejzaże i inne
...ale kolory wyszły gut. Podkręcałeś coś, czy to jest ów czar kolorów w ff?:)
Nic nie robiłem z kolorami, tak jakoś wyszło samo, tylko ostrość przed sarenkami, ale to skoryguję.
RAW wołany w DPP nowej wersji 4.1.50 - może to jego zasługa, bo obróbkę ograniczyłem do minimum.
Ooo to ciekawe, bo faktycznie zdjęcie z sarenkami wygląda, jakby miało podkręcone kolorki. :) Fajne stadko trafiłeś. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Nic nie robiłem z kolorami, tak jakoś wyszło samo, tylko ostrość przed sarenkami, ale to skoryguję.
RAW wołany w DPP nowej wersji 4.1.50 - może to jego zasługa, bo obróbkę ograniczyłem do minimum.
Czyli jednak kawałek wafelka więcej daje całkiem niezłe efekty. Jak pisałem wcześniej - na wiosnę zaszalejesz:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Yavanna
Ooo to ciekawe, bo faktycznie zdjęcie z sarenkami wygląda, jakby miało podkręcone kolorki. Fajne stadko trafiłeś.
Czysty przypadek z tym stadkiem, ale już wiem, gdzie można je spotkać :)
Dziękuję, że tu zaglądasz.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Czyli jednak kawałek wafelka więcej daje całkiem niezłe efekty. Jak pisałem wcześniej - na wiosnę zaszalejesz
Też mam taką nadzieję i może jeszcze sprawię sobie długą rurę.
Ale nie tak prędko.
Drugie tyle co za korpus, lub więcej, zależy w co celujesz.
395) Pstryk i są, z jadłodajni przed moim oknem - foto przez szybę. Taki drobiazg mnie odwiedza.
396) To chyba mazurek
395,
tylna ćwiartka :lol: ,ale ziarenko w dzióbku ładne :D .
Drobiazg mi się podoba, przy mazurku światło trochę za ostre i tak jakoś niby piersią a już wole 4 litery drobiazga, szczególnie z tą kukurydzą w dziobie ;)