Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
Cytat:
Zamieszczone przez
FOTO-PAN
Nawet nie zdążyłem zobaczyć bo już zdjęta.
Trochę "dziwna" ta aukcja CANON EOS 7D - BODY - BATERIA -ŁADOWARKA TANIO BCM (3770939334) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Moim zdaniem podejrzana aukcja. Cena niska, a brak połączenia aparatu z komputerem.......? Chyba przy włączonych rawach nie znajdzie body bez odpowiedniego oprogramowania.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bartkjs
pewnie kupił i myślał że przy odsprzedaży zarobi ale uczciwie pisze co dolega i że ładowarka zamiennik wiec i bateria może w nie najlepszej formie
Cytat:
Zamieszczone przez
Bartkjs
Cena niska, a brak połączenia aparatu z komputerem.......?
Słyszałem o uwalonych portach USB, przez połączenie ze smartfonem.
Nie ma też jasnej informacji co oznacza gwarancja rozruchowa, chociaż w tym przypadku wystarczyłoby z dużym prawdopodobieństwem standardowe 10 dni (które przysługują na odesłanie towaru przy zakupach przez internet). Port USB, jeśli komuś nie zależy na szybkim transferze nie jest aż tak ważny.
nie wiem co może być podejrzanego w takim opisie? cena za niska? przecież napisał ze aparat ma defekt
Cytat:
Zamieszczone przez
patrycjusz7
Nie ma też jasnej informacji co oznacza gwarancja rozruchowa, chociaż w tym przypadku wystarczyłoby z dużym prawdopodobieństwem standardowe 10 dni (które przysługują na odesłanie towaru przy zakupach przez internet). Port USB, jeśli komuś nie zależy na szybkim transferze nie jest aż tak ważny.
Przy zakupach od osoby prywatnej 10-dniowy okres zwrotu towaru zakupionego on-line nie ma zastosowania niestety :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Przy zakupach od osoby prywatnej 10-dniowy okres zwrotu towaru zakupionego on-line nie ma zastosowania niestety :(
Na szczęście.
Nie widzieliście podejrzanej sprzedaży 5D mark ii, aparat z obiciem przy klapce na karte i dolnej pokrywie?
albo obiektywu canon 24-70 f/2.8 USM ?