Nie dało rady podmienić trawy w PS?
Wersja do druku
Nie dało rady podmienić trawy w PS?
Nie dało rady narysować zdjęcia pixel po pixelu w Paincie?
Nie dało rady podmienić trawy, bo nie próbowałem nawet. Nie będę niepotrzebnie naginał rzeczywistości.
Innym proponujesz zabawy w PS a sam nie masz takiej potrzeby?
Z cyklu : "Bo trawa była zbyt blada?" To jest repo, a nie planowana sesja (jeżeli chodzi ci tu o orlena i jego snowboardzistę-ducha), tu się nie koloruje rzeczywistości. A jeżeli już, to na pewno nie tak błahe powody jak to, że boisko było nie tego koloru co trzeba...
Kiedy zaczniesz oglądać zdjęcia a nie drobiazgi na zdjęciach?
Michale, kompletnie nie rozumiem oburzenia... repo...tzn reportaż, tak? te zdjęcia nie mają z nim zbyt wiele wspólnego, proponuję ostatnie zdjęcia artursa, to można nazwać reportażem... jesteś "czepialskim" w stosunku do innych natomiast w stosunku do swoich zdjęć wykazujesz sporą dozę tolerancji na błędy, a jak już jakiś zauważysz to winny jest sprzęt, światło i tysiące innych powodów tylko nie Ty. Wybacz, wkurza mnie to. Fajnie jest jak komentujesz zdjęcia, ale jak już się czepiasz tytułów to ręce opadają. Husky ma rację, zacznij oglądać zdjęcia i nie traktuj ich jak zbioru pikseli.
Ok, ściągnę z jakiegoś stocka murawę z Camp Nou i wyshopuję do tych kilkunastu zdjęć.
Co jak co, ale w tym przypadku micles ma racje. W ogole co za pomysl podmieniania trawy? PS powinien byc zabroniony ustawowo. Życie nabrałoby lepszego smaku.
3 Poznań Półmaraton
290.
291.
292.
293.
294.
295. Karol Rzeszewicz - 4 miejsce (pierwszy Polak). Zdjęcie zrobiłem o niecałą sekundę za szybko (jego czas to 1:05:16 :D)
296.
297.
298.
299.