-
HDR i QTVR z willi Lentza (3.5 MB) do oglądania najlepiej nadaje się DevalVR Player (darmowy) dużo lepszy od QuickTime. Plik powinien się otwierać w IE, w Mozilla na 64 bit mogą być problemy. DevalVR rulez. :-)
DOWNLOAD 1.
i drugi HDR QTVR (poprawiony) - poprzednio zły plik wrzuciłem :-)
DOWNLOAD 2.
-
Janusz, jak możesz... dopiero do domu wszedłem, kompa odpalam żeby RAW'y zgrać, a Ty już takie produkcje zapodajesz...
Tylko dlaczego tak szybko uciekłeś... Nie masz pojęcia ile Cię ominęło.
Atmosfera była coraz gorętsza, a napięcie rosło do samego końca.
-
Dziękuję wszystkim uczestniczkom i uczestniczkom , za udział w plenerze, modelkom też się mocno podobało i czekają na kolejną tego typu imprezę.
Temperatura faktycznie na koniec mocno skoczyła... a szkoda.
-
Dziękuję wszystkim za przybycie. Piotr - wielkie ukłony dla Ciebie za zorganizowanie dziewczyn. Już obrabian zdjęcia i jestem zachwycony niektórymi kadrami jakie udało się złapać. Jakie przyjmujemy zasady publikacji zdjęć?
-
Myślę, że poczekajmy jeszcze chwile, generalnie dziewczyny, nie mają nic przeciwko publikacji, ale wydaje mi się ,że w dobrym tonie przed publikacją byłoby pokazanie zainteresowanym ich zdjęć. Myślę ,że prywatna galeria na picassie i przesłanie linku zainteresowanym ( mogę pośredniczyć w wymianie namiarów ) bedzie nie najgorszym rozwiązaniem.
P.S.
Ukłony za zorganizowanie pleneru ;)
-
Aż jestem ciekawa jak Wam chłopaki zdjęcia wyszły :)
a okazja do podpatrzenia, jak to się robi z modelkami idealna ;)
Pawłowi jak najbardziej można powierzać organizację takich imprez ;)
-
Ja również dziękuję za mile spędzony czas i w szczególności dziękuję Pawłowi za organizację :D
-
Jakie to życie jest niesprawiedliwe... :(
-
Impreza nadzwyczaj udana :)
Mnogość twarzy, sytuacji, okazja do wspólnego focenia i wymiany doświadczeń.
Dzięki Pawle i Piotrze za zaangażowanie organizacyjne, było super.
Przypominam się szanownemu gronu - biuletyn jest otwarty na Wasze próbki, pokażmy coś innym extra od siebie - do dogadania na PM.
-
Świetnie było :) - udowodniliśmy ,że można po prostu spotkać się i robić zdjęcia. Myślę,że nikt się nie nudził.Przepiękne wnętrza, modelki i sporo rozstawionego sprzętu do błyskania..oraz najważniejsze - atmosfera..
Kolejne doświadczenia i możliwość wymiany myśli czy szkiełka ;)
Emocji nie zabrakło.
I jak było widać... logo na aparacie nikomu w fotografowaniu nie przeszkadza ;)
Dzięki i pozdrawiam.