-
Witam, jak na każdym porządnym forum pierwszy swój post zaczynam od przywitania się. Jestem użytkownikiem dwóch Canon'ów A85 i nowo nabytego starego już S5IS.:) Jestem amatorem wśród amatorów z fotografowania, ale mam nadzieję, że tu dowiem się więcej o swoim sprzęciku i będę mógł wykożystać w 101% ich możliwości.Pozdrawiam wszytkich:wink:
-
Witam Szanownych userów sprzętu marki CANON. Sam posiadam "małpkę" Canon A510 oraz nie-małpkę Nikosia D80 :-)
Od dłuższego czasu bawię się w fotografię, pomimo tego że od dawna jestem użytkownikiem forum Nikona postanowiłem i do Was zaglądać czasem - poznać nowych ludzi, inny system (co prawda na razie tylko teoretycznie), wymienić poglądy itp. Mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie
Paweł
-
Witam serdecznie Kanonierow i sympatykow fotografii.
To forum przegladam od jakiegos czasu ale dopiero od niedawna zarejestrowany.
Zaczynalem od analoga eos 50e + kit (swietny do slajdow), a teraz rozpoczynam przygode z cyfrowa fotografia (eos 1000d + 28-90 mm f 4-5.6+ 90-300mm 4.5-5.6)
pzdr
Pietruszka
-
witam serdecznie.
Przeszedłem do was z systemu Pentaxa.
Zacząłem przygodę od 40D + 50mm 1.8
Mam nadzieję, że bedzie nam się miło pracowało :D
-
-
Witojcie :) ZaCho wito Was:)
-
Witam,
Czytam od dłuższego czasu, pisać pewnie będę rzadko.
-
Witam wszystkich.
Jestem użytkownikiem canonów chyba z 5 lat, A60, S1 a od niedawna 400D +kit. Mam nadzieje ze będzie nam sie dobrze rozmawiało.
Pozdrawiam.
-
Witam, jestem agema - czyli Marcin.
Mimo że focę od tak mniej więcęj 30 lat, to nie licząc krótkiej przygody z A-1 , dziewiczy jestem z tą firmą.
Ale chyba za 5D ją polubię !
-
Witam jestem nowym posiadaczem 40D i próbuje się uczyc tego systemu, na razie jestem na tak:-D ale moja główna miłośc to Pentax, i na ichnim forum się więcej udzielam, ale tu też nie raz o coś zapytam. Pozdrawiam Seweryn