-
Co to Muflon, dziewczyny w tym roku nie dopisały ... ?? ;) :) ( z tego co widzę na Twoim sajcie, to nie specjalnie ;| ;) ... no może poza jedną ;)).
Zaś cała reszta ... to odpał jak zawsze w Twoim wydaniu !!
Czapki z głów ... kawał wyśmienitej i przepysznej roboty.
-
Nie dopisały :( Byłem w dni publiczne (w tym roku nie udało się zakombinować akredytacji), a pod względem dziewczyn, to chyba tylko Fiat i Ferrari jak zwykle stanęły na wysokości zadania :mrgreen: W ogóle jakiś taki mniej ciekawy ten salon niż poprzednie trzy :?
Co do Rydzyka... co roku jak przechodzę obok tych Maybachów, to rozglądam się, czy przypadkiem kogoś w koloratce nie ma w pobliżu :mrgreen: To by była fota :mrgreen: Sprzedać do Faktu i będzie na nowe 1D :-D
-
foty powalajace :) u mnie w kwietniu bedzie wystawa , wiec sie wybiore , sprobyje swoich sil :) ale wiem ze mnie beda denerwowac ludziska w tle ::(
-
Dni otwarte w Meiringen :-) Pogoda fa-tal-na (pierwsza fotka wiem że kiepska, ale właśnie ma z grubsza oddać klimat ;-)). Żeby coś tam móc wystawić musiałem się trochę ratować foceniem statyki:
Reszta: http://photosite.pl/aviation/totmeiringen07/ - ale naprawdę nie waaaarto ;-)
-
10 z ostatniej serii wymiata - szkoda tylko, że śmigiełka zamroziłeś 8-)
-
-
Żebym ja w słoneczną pogodę umiał takie fotki robić... Muflon - to już się nudne staje i bolesne. Nudne, bo ile razy można oglądać takie same, wyśmienite fotki i ile razy można się starać je jakoś ładnie skomentować, aby opisać, że są zaj****. Bolesne, bo widząc twoje fotki, szczęka opada mi na podłogę za każdym razem. Dlatego w imieniu mojej szczęki, bardzo Cię proszę: "Litości!!!";)
-
Fajne masz te fruwadła :-)
-
Tzw. "fotki z wycieczki" - kilka pstryków z okolic Gruyeres (tam robią ten ser) i Chateau d'Oex (a tam są co roku fajne pokazy balonów).
więcej tam gdzie zwykle :)
-
Ostatnia fotka z samolotow fajna:D tak sledze Twoja galerie i dochodze do wniosku ,ze Twoje zboczenie mozna nazwac aerofilia:wink: