Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Ja jak na razie większość zdjęć mam zostawionych u justyny ,albo znikomą część ponieważ jestem po wymianie dysku.. Dlatego też nie wiem co tutaj mogę zaprezentować swojego , może póki co? niech poleci coś z IV rundy Czerwionkowego szaleństwa :D . To było naszą dominacją tego roku...
Więc tak inaczej
1.
2,
3.
4.
Reszta zdjęć tych "innych" w najbliższym czasie.
Zbyszku... widzę, że zmieniły Ci się zainteresowania...
("cycki" zamiast motorów!).:shock::-):D:lol::lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatamorgana
Zbyszku... widzę, że zmieniły Ci się zainteresowania...
("cycki" zamiast motorów!).:shock::-):D:lol::lol:
gdzie tam fata cycki od razu ?
Ukazanie czegoś innego niż motorów ;p
No dobra. Niech Ci będzie.:lol::D
A gdzie reszta?
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatamorgana
No dobra. Niech Ci będzie.:lol::D
A gdzie reszta?
Chyba reszta nie ma snu zimowego jeszcze :D . Ja proponuje z końcem listopada ,albo początkiem grudnia spotkać się właśnie w Rybniku ,w jakimś klimatycznym miejscu :)
Zadałem co prawda pytanie w innym wątku ale zapytam również tutaj. Czy ktoś z was idzie na warsztaty cyfrowe.pl 24 listopada ?
Ejże, ludzie! Dawać zdjęcia!
Ja to chyba tylko mógłbym się pochwalić zdjęciem złamanego w sobotę palca, jedyny plus to trochę czasu, żeby tu zajrzeć :-(
Ale zdjęcia innych chętnie pooglądam.
Ejże, ale nam chodzi o zdjęcia z tego roku zrobione wcześniej. Skoro nic nie robimy w terenie (nikt nic nie pisze, a razem dopiero się wybierzemy i spotkamy) to chociaż powspominajmy... Przynajmniej wątek ożywimy!
Niechaj Twój palec wraca do zdrowia.
No na razie nie ma czym się więcej chwalić ,bo jak wstępnie powiedziałem moje zdjęcia poleciały z każdej edycji crossu w kosmos. A czy cos się teraz dzieje nie bardzo wiem co i gdzie, bo nic na razie nie piszą. Owszem jedynym takim rozwiązaniem jest spotkanie się i tyle.