Pogoda jak barman dopisuje i jak patrzę na te zdjęcia to korci mnie aby się gdzieś wybrać poza granice mojej mazowieckiej wioski.
Wersja do druku
Pogoda jak barman dopisuje i jak patrzę na te zdjęcia to korci mnie aby się gdzieś wybrać poza granice mojej mazowieckiej wioski.
Spoko, troszkę słońca nie zaszkodzi :-)
[699] odrobina Mazowsza w Wielkopolsce 8-)
[700] zwykły pstryk
Wszystko co piękne się kiedyś kończy. Wątek niedługo skończy roczek i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że żywot jego dobiega już końca...odwieczne prawo natury. W założeniach miały być w nim zdjęcia "mniej udane" gdzie nie do końca trafiałem z warunkami, ostrością, itd a mające na celu pokazanie że jednak warto próbować. Jeśli mi się to nie udało to najmocniej przepraszam.
[701] Powrót do początku (wątku?)
[702] Katharsis
,,,,,,,Wszystko co piękne się kiedyś kończy. Wątek niedługo skończy roczek i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że żywot jego dobiega już końca...odwieczne prawo natury. W założeniach miały być w nim zdjęcia "mniej udane" gdzie nie do końca trafiałem z warunkami, ostrością, itd a mające na celu pokazanie że jednak warto próbować. Jeśli mi się to nie udało to najmocniej przepraszam.,,,,,
znaczy że co? osiągnąłeś eugieniusza i przechodzisz do wątku:
do National Geographic biorą mnie od razu?????:mrgreen::mrgreen:
Mną również targają podobne wątpliwości i zastanawiam się czy kontynuować własny wątek, wątki.
Zawsze do usług.
[703] bawimy się dalej...
fajna miejscówka przy cmentarzu:o