Witam wszystkich serdecznie, miło mi zacząć poznawać świat Canona.
Mam nadzieję, że spędzę tutaj tylko i wyłącznie miłe i pouczające chwile :)
Pozdrawiam!
Wersja do druku
Witam wszystkich serdecznie, miło mi zacząć poznawać świat Canona.
Mam nadzieję, że spędzę tutaj tylko i wyłącznie miłe i pouczające chwile :)
Pozdrawiam!
Dziobry wieczor ;)
2 miesiace temu zanabylem Canona 450D i za namowa Don Bolano pojawilem sie tutaj :
Witam
Fotografia zarazil mnie Tata(amator;]) wybralem sie do Szkoly Zawodowej a pozniej technikum Fototechnicznego na ul.spokojnej w Warszawie,aktulanie jestem absolwentem i rozgladam sie za praca w tym zawodzie.Uczestniczylem w wielu sesjach komercyjnych jako asystent(popychadlo-niewolnik:D ) aktualnie jestem szczesliwym posiadaczem 400d i 300v.No to chyba tyle na poczatek,forum przegladam juz od dawna ale dopiero teraz postanowilem sie przedstawic.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow - Mateusz
Witam.
Jestem od bardzooo niedawna szczęśliwym (mam nadzieję :) ) posiadaczem canona i pozdrawiam wszystkich!
Oj chyba będę często zaglądał bo wiedzy brak ;).
Witam Wszystkich
Jako nowy napalony/zapalony ;) początkujący fotograf pragnę się przywitać, wraz z moim nowym nabytkiem w postaci Canon 40D + Tokina AF 28-80 f/2,8 AT-X 280AF PRO (myślę że na początek w zupełności wystarczy). Z czasem jakiś teleobiektyw + stałka.
Pozdrawiam
PABAS
Cześć nowy zapalony początkujący fotografie :D
dobry wieczór
Witam
Obecnie użytkuję sprzęt Sony, ale moze wkrótce bedzie to ......
Witam :) jestem bardzo początkującym urzytkownikiem luster... posiadam w tym momencie Canona Eos 300 + Soligor 28-80 mm 1:3,6 - 5,6 czyli taki w miare sprzęt dla początkującego :P (tak sądze) wcześniej bawiłem się fotografią cyfrową ,głównie obróbką zdjęć w programie photoshop ,czy Image ready... trochę moich cyfrowych wypocin można zobaczyć na http://kropas.photoblog.pl Pozdrawiam i życzę sobie jak i wam miłej współpracy ! :)
To i mi przyjdzie się przywitać.
Wolę czytać niż pisać, więc będę raczej biernym forumowiczem, a że forum zacne to i często tu zaglądam.
Bardziej ze mnie Grafik/projektant niż fotograf/fotograf, ale już od urodzenia param się tą sztuką. Na początku był analog, ruski światłomierz, fotopan100 i ciemnia w łazience, teraz niestety/stety cyfra,monitor,ps.
W każdym bądź razie to tymczasem i narazie.
pozdrawiam
Filip.