ja nie wiem czy za ciemno po prostu nie jest. a wysylac nie musisz, chociaz na wydruku duzym fajnie mogloby wygladac skoro sie wyroznia:)
Wersja do druku
ja nie wiem czy za ciemno po prostu nie jest. a wysylac nie musisz, chociaz na wydruku duzym fajnie mogloby wygladac skoro sie wyroznia:)
Idzie na okładkę mojej szkolnej gazetki;) Jak będzie gotowa, to prześlę. Wykadrowane do pionu, w formacie A4, bokeh jest idealment:D.
no to czekam:)
W międzyczasie mikołajki:
253.
Fajne pastelowe foto, niestandardowy kierunek spojrzenia dziewczynki ładnie wyłapany z rzędu, jak zawsze czepię się szczegółów, które można poprawić jednym klikiem : prawa krawędź zdjęcia : czubek następnej twarzy. Można było przyciąć te 5-8pix :P
Kilka fot z inscenizacji na placu Zamkowym:
254.
255.
256.
257.
258.
259.
Cała relacja tutaj:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/1...981_83825.html
258 wymiata całą resztę.
Chyba wykurza:p No, a coś o reszcie?;)
254. Za dużo lewej strony
255. Wolałbym od przodu, albo chociaż szerokim z boku i np na całej lewej stronie kadru ręka trzymająca pałkę
256. Zrezygnowałbym z tej foty z powodu dużej odległości między twarzą dziecka a paleniskiem. Ewentualnie znowu czymś szerszym od dołu przez ogień na twarz.
257. Ruszone i krzywe :P Wyostrz mocno, nawet jak wyjdzie szum.
259. Śmieci po bokach. ZNOWU fociłbym od dołu, przez rękę na twarz i w tle transparent :P
Coś mnie dzisiaj wzięło na te kadry z dołu :P
Podsumowując : widać że było ciemno i hardo, foty w miarę, ale brakuje mi tu ruchu. Najłatwiej byłoby panningiem, tym bardziej że było ciemno. Chodzi mi o np takie coś : http://www.micles.neostrada.pl/cb/ww2/11.jpg
Zaczątek akcji jest jedynie na 254, reszta jakby zastygła. Nie urzekło mnie to. Jedyne fajne to z tym dymem, reszta to adynamiczne ilustracje, wygląda to jakbyś focił przed rekonstrukcją a nie w jej trakcie :P
Link nie działa. Wiem, czemu Cię wzięło na kadry z dołu. Bo podczas rekonstrukcji, razem z innymi fotorepo stałem metr nad ziemią na naszej pięknej choince na Placu Zamkowym. Niżej nie dało rady, bo się telewizja usadowiła i fotorepo wypchnięci na górę:p
Micles! Na 256 to jest koksownik, a nie ognisko!