Ja też już dostałem , zwykłą przesyłką .
Dzięki Diodak !
Wersja do druku
Ja też już dostałem , zwykłą przesyłką .
Dzięki Diodak !
Zapisuję się oficjalnie na III turę.
Proszę jeszcze o nie przysyłanie PW z pytaniami odnośnie III tury i zapisywaniem się. Będzie o tym informacja, formularz, każdy sobie wejdzie... wpisze swoje dane i dopisze się do bazy, tylko jeszcze odrobinę cierpliwości :D
dzieki Diodak :)
do mnie tez dotarla, w ubieglym tygodniu :]
Mam i ja - miodzio :D
Hi !Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
A trzeba będzie cały czas obserwować HydePark, czy będzie też jakieś info gdzie indziej? Przez to, że nie zaglądam do HydeParków ominęła mnie II tura :-/
Pozdrawiam
JW
A ja mam pytanie, co ma wlasciwie znaczyc ten napis 'UAC' na identyfikatorach? Podejrzewam ze to skrot od jakiegos bardzo madrego tekstu po angielsku (TM), tylko oprocz 'C' za cholere nic innego nie moge rozszyfrowac :)
użytkownicy aparatów canon
Polecam przycisk "Nowe Posty".Cytat:
Zamieszczone przez WujekJW
Ulatwia zycie.
A juz szczegolnie w takich przypadkach.
Pozdrawiam,
Parteq
ale Nowe Posty też zabierają trochę czasu... choć jeśli się przejrzy je raz na tydzień, powinno chyba faktycznie dać radę.
No cóż, z braku laku dobry i kit ;-)
... aczkolwiek można było by zrobić pop-up'ika który by wyskakiwał z takim hot newsem (oczywiście po zalogowaniu, żeby przypadkowych oglądaczy niepotrzebnie nie informować).
Ale jak nie będzie.. to cóż, też się przecież przezyje.
Pozdrowienia for All !
JW
Ludzie będziecie ciągli ten temat w nieskończoność?:> Jak dostaliście to gitara :) Diodak to zrozumie i docenia wasze podziekowania :]
A kiedy III tura?
Będzie, gdy będzie. Nie wcześniej ;)
A kiedy będzie będzie? :)
niedługo tez czekam i się nie buntuję. trochę cierplowości
a co tez mogę sobie tu poklikać
polecam subskrypcje watku na email i na pewno zdazysz 8-)Cytat:
Zamieszczone przez swiderski
Mogłem zacząć zbierać już wcześniej "po staremu", ale KuchateK obiecał zrobić formularz, że zautomatyzować trochę to całe zamawianie i żeby każdy sobie mógł wejść i zobaczyć ile jest zamówionych identyfikatorów i smyczy. Ale że KuchateK się obijał to tak wyszło :mrgreen: a mówiłem, zeby poganiać przez PW ? ;).
Diodak to moze podeslij mi na PW specyfikacje tego formularza to jak bede mial chwilke to cos moze bym wyskrobal??
Nie bede pisal kto obija sie bardziej. Dalej nie odpisales na moje pytania jak chcesz zrobione niektore rzeczy. W swoich logach znajdziesz pytania ktore Ci zadalem w sobote.Cytat:
skąd ja to znam :-)
zaczyna sie wzajemne punktowanie a to z reguły oznacza że 'projekt musi ulec przesunięciu na czas przyszły z przyczyn technicznych niezależnych od zarządu firmy':mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
chłopaki nie przystoi.
albo wszystko piszczie na PV albo wszystko w jakimś topicu.
bez takich wrzutów
Chetnych do ogladniecia formularza zapraszam do watku:
http://canon-board.info/showthread.php?t=10061
Nakrzyczałem i poskutkowało :mrgreen: i nawet wypaśny wyszedł ten formularzyk :D.
Temat drugiej tury można oficjalnie zamknąć.
Ta... Bo Twoje krzyczenie to akurat skuteczne :twisted:Cytat:
Wkoncu informatyk nieedukowany robil :D Nie moglo byc inaczej :mrgreen:Cytat:
No to zamykam...Cytat: