Nie no nie mow ze Gawryl na avatarze az tak bardzo rozni sie od orginalu ;-)
Wersja do druku
Nie no nie mow ze Gawryl na avatarze az tak bardzo rozni sie od orginalu ;-)
A czym innym mogla sie skonczyc ? Mielismy przeciez po swojej stronie Terminatora :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
kurde widzę, że stałem się głównym tematem zlotu :lol:
a propos policji - zostałem zatrzymany, wylegitymowany i spisany za fotografowanie tajemniczej i zakonspirowanej kryjówki naszych brytyjskich aliantów w Iraku, zwanej również konsulatem (choć głowę daję, że nikt z was by się nie pokapował). Tylko dzięki otoczeniu policjantów przez rozjuszony tłum skandujący "precz z Nikonem" oraz "wolność dla Canon usera" sprawił, że wyszedłem z tego żywy :grin: . Policja powiedziała, że nic mi nie grozi, dopóki konsulat nie wyleci w powietrze - wtedy się zgłosza właśnie do mnie.
birez, a ja ci tyle razy lampę pożyczyłem.. ;-)Cytat:
Zamieszczone przez birez
Hehe - dorzuce kilka swoich za chwilke :D Jak tylko wyjde z szoku po zobaczeniu 17-40L+analog@17mm :)
[edit]
^^^ To zdjecie (powyzej) nie wymaga komentarza jesli ktos byl ;)
Gołąbka mam ale nie pokaze bo błeee jest :|
No w koncu nie codziennie zostaje sie terrorysta badz radzieckim szpionem :)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
No terminator w sensie pozytywnym znaczy sie :DCytat:
Ja tylko czekam na zdjecie Tomka robiacego zdjecia pewnym, ekhem, aparatem :twisted:
Niestety wykazalem sie refleksem szachisty i nie udalo mi sie tego uwiecznic :(
Uhh a ja wreszcie powrociłem do domu :D hehe myślałem ze usne w tym pociągu :?: ale dałem rade a teraz zgrywam fotki. Jak bedą gotowe to bede wrzucał je.
A zlot podsumuje tak: samotność, przemijanie :mrgreen: :mrgreen: ci co powinni wiedzieć to wiedza o co chodzi :twisted:
Zlot uznaję za udany :)
i nie jakimstam analogiem tylko eosem 600 :) drodzy panowie dzieki uprzejmosci Kubamana wkrotce Tomek Golinski zmieni na nowo avatar :) zobaczymy jakie masakryczne portrety potrafi robic taki zestaw... historia i nowoczesnosc :)Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Tomek Golinski i jego podstepny oprawca :)
tzw. gówniana sprawa ;)
Czyżby Vitez się pojawił z osobistym kotem? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Neee - bez komentarza to do zdjecia wyzej :)
Pomylka :>
Panowie ujawnilbym pewne kompromitujace zdjecie ale boje sie odwetow i samosady a przede wszystkim bana... :) kto mnie poprze ?
ja ;)
aa jak ktos ma mnie w kadrze to poprosze fotki na maila ;) :]
Ja sie nie boje:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
photo (c) by Thorin
cholera jakim cudem to przecieklo do Bireza ? :mrgreen: Tomek Golinski w pelnej krasie :)
Hehe ... co za uśmiech na ustach. Jakby chciał powiedzieć
"Eeej oni nie klamali - ten nikon tez robi fotki" :)
Raczej "Noo w koncu bede mial zdjecie do avatara na forum nikona" ;)Cytat:
Zamieszczone przez ripek
a oto fotki z "testowania sprzetu" na wawelu :mrgreen: obiektywem testowym byla 70-200 2,8 L mxdanisha...
birez
mxdanish
gawryl
a dla mnie Tomek wygląda tak jak by sie śmiał do siebie - "niemożliwe, Nikon nawet w analogu ma mniejszy wizjer niż w 300D" patrzcie jak się przypilił, prawie wsadził oko w wizjer :lol:
a czy ktoś ma to moje zdjęcie z mega super hiper combo Canon 1344mm (35mm quivalent) ? Oczywiście z osłoną 8-) Zdjęcia z ręki tym cackiem to pikuś, jeśli ma się pewny chwyt ;)
p.s>
1) mxdanish, czy możesz wrzucić przykładowe fotki z tego cuda ?
2) czy ktoś ma zdjęcie instruktarzowe Venia zakłądającego sobie samemu dźwignię barku ?
niestety stracilem ujecie Venio silujacego sie z tym bydlakiem za pomoca "klucza zapasniczego" ale dla rownowagi mam pazurka z wyczesanym Canonem :mrgreen:
no o to kilka fotek ze zlotu :)
"co sie tak gapisz?" :mrgreen:
Tomek by to nazwał "samotnosc" ;) a ja to nazwe "wrzuć że ktoś coś" :mrgreen:
a to fota 'noname' zrobiona o 6:30 kiedy INNI sobie smacznie spali a ja z Tomkiem i mxdanishem chodzilismy i focilismy :)
A tutaj mamy Pazurka podczas onanizmu sprzętowego :D
A tutaj generał Danish daje monopodem znak do strzału w strone Gawryla :D
Tutaj fotka strzelona z 400mm od Pazurka na ktorym jest głowny organizator zlotu którego NIE BYŁO na porannym foceniu ;);)
Na szczęscie z tego co pamiętam jeszcze ktoś mi zrobił wtedy tą fotke :D (Danish, Tomek?)Cytat:
Chciałem ogłosić że najlepszym hasłem zlotu jest: "mam mydło NA pełnej dziurze" by Thorin i Birez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"na pelnej dziurze" :)Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Venio, daruj... mam nadzieję, że kiedys zrezygnujeice z tego argumentu w dyskusjach ;)Cytat:
Zamieszczone przez Venio
w końcu miałem na głowie gawryla, stary spytaj Tomka co to znaczy ;) :lol:
hehe no juz sie tak nie tłumacz :D eee tam wsumie jestem zadowolony bo gdyby byli wszyscy (gawryl :mrgreen: ) to bym pewnie nie zdazył dojsc i zrobic fotek tak gdzie zrobilem wiec... loooz ;)Cytat:
Pokazcie fotki z soboty wieczór.. (te z knajpy) :D
"i mial 1344 mm..."
EDIT:
photo by Ripek
szerszy kąt :)
Hehe tak mi pokręcił ze wkoncu nic nie było widac :D a tam, wazne ze ktoś jeszcze zrobił fotke mojego 'chwytu zapasniczego' ;]Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
thorin, boski comment :mrgreen:Cytat:
masz taką tajemniczą minę, a dziewczyna jest wyraźnie ożywiona... :lol:
trza wiedziec jak do plci pieknej podejsc :mrgreen: swoja droga miala niezle nozki, Ripek i Pazurek wiedza o czy mowie :lol:Cytat:
No i główna ulica krakowa :D
chwile pozniej Tomek G. mial sie przekonac jak ta nazwa jest zgubna i prawdziwa :)Cytat:
Zamieszczone przez ripek
o ile pamietam to ona podeszla :) Ach ten urok canoniarzy :D Po prostu laski nie mogą się oprzeć urokowi długiej rury :DCytat:
Pani kulturalnie pytala co to sie dzieje bo nas w sobote widziala juz cala chmara, i czy tu sie dzieje cos ciekawego :) swoja droga myslalem ze zainteresowanie nami bedzie wieksze, ale ludzie w krakowie sa znieczuleni wszelakiej masci nikonami i innymi sprzetami, co i rusz wyzywano nas od "ladnej minolty" albo "o lustrzanka... sony" :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez ripek
No to nastepnym razem bedziemy obwieszeni smyczami canon-board, koszulkami, identyfikatorami i innymi tego typu gadżetami ;D
czemu główne?
chyba nie zrozumiałes zartu ;) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez canis_lupus
uwazacie ze powinienem zeminic kolor gumki do wlosow ? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Zdecydowanie... I zapleść warkoczyki :D hihihi
w sobotę wieczorem koledzy forumowicze nie wyglądali najlepiej... trudy całodziennego focenia dały o sobie znać. Od lewej mxdanish, mmsza i birez - tytuł zdjęcia: zbiorowa samotność
na szczęście szybko zorganizowana koronkowa akcja organizatorów zlotu i zapodanie ożywiającego tematu pozwoliło nadać temu wieczorowi niezapomnianą aurę (na zdjęciu szczęśliwy birez)
doborowe nasrtroje promieniowały na innych, nawet Tomek wyglądał na zadowolonego, mimo iż musiał tego dnia zjeśc kebab ;) (od lewej birez, pazurek, Tomek, Venio)
jedynie canis_lupus zdawał się tracić czujność forumowicza (co rozumiemy, rozumiemy :D ) - od lewej piękna fanka CB, Canis_lupus, mxdanish
na szczęście siła lampy mxdanisha oderwała go od pobocznych zajęć i skierowała uwagę na jedynie słuszne tematy :mrgreen: